Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hansi Flick, nemilos față de jucătorii săi după eșecul cu Japonia! "Din cauza lor am avut de plătit"

Bianca Dumitru

Publicat 23/11/2022 la 19:16 GMT+2

Germania a debutat cu stângul la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, fiind învinsă de Japonia, cu scorul de 1-2. În urma eșecului, selecționerul Hansi Flick a reacționat dur, criticându-și jucătorii pentru greșelile făcute.

Serge Gnabry (Germany)

Credit imagine: Imago

Germania - Japonia a oferit a doua mare surpriză de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, asiaticii impunându-se cu scorul de 1-2, deși nemții au fost la conducere pentru aproape o repriză.
La finalul partidei, selecționerul Germaniei s-a arătat extrem de supărat. Hansi Flick nu și-a menajat jucătorii pe care i-a criticat dur pentru greșelile individuale făcute.
În plus, antrenorul i-a identificat pe vinovații pentru înfrângere și a explicat ce urmează pentru echipa sa, care nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a-și asigura prezența în fazele eliminatorii ale competiției.
"În prima repriză am ratat multe ocazii. Japonia ne-a învins din punct de vedere al eficienței și, prin urmare, a marcat un gol mai mult decât noi. Greșelile individuale pe care le-am făcut nu trebuiau să se întâmple. Știam că Japonia e rapidă în tranziție și ne-a pedepsit.
Niklas Sule trebuia, pur și simplu, să fie mai atent. Și-a ținut în teren adversarul, s-a retras doi sau trei pași prea mult. Acestea sunt greșeli individuale pentru care a trebuit să plătim astăzi.
Am vrut să aducem energie proaspătă. Acestea sunt greșeli individuale pe care nu ar trebui să le facem, dar am făcut-o. De aceea am pierdut! Trebuie să privim înainte. Mai sunt 6 puncte de jucat. Vrem să le obținem pe toate și pentru asta ne vom antrena", a declarat Hansi Flick.
Citește și:

REACȚII TĂIOASE ALE PRESEI DUPĂ EȘECUL CU JAPONIA

Înfrângerea din Qatar nu a rămas fără ecou în presa din Germania, unde titlurile au fost pe măsura rezultatului. Echipa națională a avut "șanse pentru o viață", a scris Süddeutsche Zeitung, descriind un șoc "Mondial" în Qatar. În plus, potrivit jurnaliștilor nemți de la "Die Welt", Germania "s-a lăsat luată prin surprindere de outsider".
Iată câteva reacții din presa germană:
sport1.de: "Șoc la Cupa Mondială! Japonia a păcălit Germania. Germania a dat peste cap meciul de deschidere al Cupei Mondiale. Japonia a surprins echipa Germaniei cu o revenire pe final de meci, după ce Germania, care a gândit mult timp, a eșuat în mod repetat în fața porții."
Bild.de: "Debut ratat pentru Germania. Echipa națională s-a făcut de râs în debutul Cupei Mondiale împotriva outsiderilor din Japonia cu un 1:2 împotriva fotbaliștilor din Japonia. Și asta după propria lor conducere! Această înfrângere șocantă amintește puternic de turneul amar din 2018 din Rusia, unde Germania a pierdut cu 1-0 în fața Mexicului și apoi a ieșit din faza grupelor pentru prima dată în istorie. O luăm de la capăt?!"
Die Welt: "Germania se face de râs împotriva Japoniei. Lovitura sub centură din punct de vedere sportiv urmează dezbaterilor politice de dinaintea primului meci de la Cupa Mondială. Naționala Germaniei a condus meritat împotriva Japoniei, dar apoi s-a lăsat surprinsă de outsider. Și a sfârșit prin a pierde cu 2-1."
Pentru echipa lui Hansi Flick urmează duminică, de la ora 21:00, duelul cu Spania, cel mai dificil adversar din grupa E.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo