Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Maguire simte susținerea lui Ten Hag la Cupa Mondială din Qatar: "E un sentiment plăcut"

Alex Masgras

Publicat 08/12/2022 la 13:11 GMT+2

Harry Maguire a dezvăluit că a schimbat câteva mesaje cu Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, în timpul Cupei Mondiale din Qatar. Fundașul englez a fost felicitat pentru prestațiile sale de la naționala Angliei și este recunoscător pentru susținerea pe care o simte din partea antrenorului de la echipa de club.

Harry Maguire of England reacts during a training session at Al Wakrah Stadium on November 24, 2022 in Doha, Qatar

Credit imagine: Getty Images

Harry Maguire a avut parte de o toamnă dificilă. Trecut pe banca de rezerve de Erik ten Hag la Manchester United după prestații modeste, fundașul englez pare că și-a regăsit forma la naționala Angliei.
Gareth Southgate a mizat tot pe fostul căpitan al lui Manchester United la meciurile Angliei de la Cupa Mondială, iar Maguire a făcut o treabă bună până acum.
Erik ten Hag nu a rămas indiferent față de prestațiile lui Maguire de la Cupa Mondială, iar fundașul englez a dezvăluit că a primit mesaje de felicitare din partea antrenorului olandez. După o perioadă dificilă, Maguire este recunoscător pentru susținerea pe care o simte din partea acestuia și a celor de la Manchester United:
"Când sunt plecat, ei (n.r. cei de la Manchester United) vor ca eu să mă concentrez pe ce am de făcut la naționala Angliei. Am schimbat câteva mesaje frumoase în care mi-au spus că am avut prestații bune și m-au felicitat că am avut prestații bune. A fost frumos.
Sunt sigur că se vor uita la meciuri, dar Erik va susține echipa Olandei. E un sentiment plăcut când simți susținerea lor", a spus Maguire, înaintea meciului cu Franța.
Citește și:

Anglia va întâlni Franța în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Harry Maguire a fost titular în toate cele patru partide de până acum ale Angliei de la Cupa Mondiale, în ultimele trei fiind chiar integralist. Singurele goluri primite de vicecampioana Europei au venit în primul meci, cel cu Iran. În următoarele trei partide, cu SUA, Țara Galilor și Senegal, englezii au reușit să nu primească gol.
Anglia a arătat din ce în ce mai bine, câștigând ultimele două partide cu 3-0, cu Țara Galilor în faza grupelor și cu Senegal în optimile de finală.
De partea cealaltă, Franța, campioana mondială din 2018, a ajuns în sferturile de finală după victoria din optimi în fața Poloniei cu 3-1.
Franța și Anglia se vor întâlni în ultimul sfert de finală de la Cupa Mondială din Qatar sâmbătă seară, de la ora 21:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo