Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Heung-Min Son a fost operat cu succes și va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/11/2022 la 16:34 GMT+2

Heung-Min Son a fost operat în urma unei accidentări suferite la orbita ochiului, în meciul cu Marseille din Champions League. Sud-coreeanul era incert pentru Cupa Mondială din Qatar, însă presa britanică anunță că jucătorul lui Tottenham va fi apt pentru meciurile naționalei sale.

Son Heung-min

Credit imagine: AFP

Articol scris de Dani Morar
Heung-Min Son a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și rezolva cele patru fracturi din zona orbitei pe care le-a suferit în meciul dintre Tottenham și Marseille, din ultima etapă a grupelor Champions League.
Operația a decurs foarte bine și jucătorul va fi apt pentru Campionatul Mondial din Qatar, anunță The Telegraph. Son va rata partidele pe care Tottenham le mai are de dsiputat până la turneul final, dar va fi apt pentru debutul Coreei de Sud din Qatar. Echipa sa de club o întâlnește pe Liverpool în Premier League duminică și va mai disputa două partide până la debutul Mondialului, prima, în Cupa Ligii, contra lui Nottingham și în campionat, cu Leeds.
Richarlison și Cristian Romero sunt în continuare indisponibili pentru Antonio Conte, dar la meciul cu echipa antrenată de Jurgen Klopp este așteptat să revină pe teren Dejan Kulusevki. Și Lucas Moura este incert, iar antrenorul italian va avea mari bătăi de cap în alcătuirea echipei de start.
Uruguay, Ghana și Portugalia sunt adversarele Coreei de Sud la Cupa Mondială, iar Son va evolua cu o mască în aceste meciuri, pentru a-și proteja fața. Kevin de Bruyne a pățit ceva similar în 2021 și a jucat cu o mască de protecție.
Citește și:

Timo Werner și Ben Chilwell au suferit accidentări în Champions League și vor rata Mondialul

Timo Werner s-a accidentat la glezna stângă în partida dintre Leipzig și Șahtior Donetsk. Atacantul a făcut semne că nu mai poate continua și, în urma unor investigații mai amănunțite s-a confirmat ceea ce selecționerul Germaniei nu ar fi vrut să audă.
"Sunt vești foarte triste. Chiar îmi pare rău pentru Timo că va rata Cupa Mondială, era determinat să joace. Mai presus de toate, absența sa este o mare pierdere pentru echipă. Îi urăm cu toții însănătoșire grabnică", a spus Hansi Flick.
În aceeași situație este și Ben Chilwell, fundașul Angliei, care s-a accidentat în partida dintre Chelsea și Dinamo Zagreb. Fundașul stânga în vârstă de 25 de ani are probleme mari la ligamentele încrucișate, iar lipsa sa de la Cupa Mondială din Qatar a fost confirmată printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare.
"Am muncit atât de mult pentru a fi sigur de faptul că sunt pregătit să joc la Campionatul Mondial, iar acum m-am accidentat la ligamente. A fost visul meu să ajung la turneul final. Din păcate, acest lucru nu va fi posibil, în urma rezultatelor primite de la radiografie. O să fac tot ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la Chelsea cât mai devreme posibil. Vă mulțumesc pentru toate mesajele și suportul vostru", a fost mesajul postat de Chilwell.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo