Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini ireale de la Bruxelles cu bucuria fanilor marocani după succesul cu Spania din optimile Cupei Mondiale

Bianca Dumitru

Publicat 06/12/2022 la 20:46 GMT+2

Maroc a reușit o surpriză uriașă în optimile de finală ale Cupei Mondiale, impunându-se cu 3-0 la loviturile de departajare în fața Spaniei. Africanii au obținut astfel biletele pentru sferturi, iar fanii lor au ieșit pe străzi pentru a sărbători această calificare istorică.

Fanii Marocului

Credit imagine: Twitter

Maroc a produs o surpriză uriașă în optimile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, impunându-se cu 3-0 la loviturile de departajare în fața Spaniei.
Africanii au obținut astfel biletele pentru sferturile de finală ale competiției, fază în care s-au calificat în premieră în istorie. Eroul învingătorilor a fost portarul Bounou, care a apărat două penalty-uri în fața ibericilor.
Această calificare istorică a marocanilor i-a scos pe străzi pe suporterii echipei. În Belgia, unde se află peste 550.000 de marocani, a început o adevărată "fiesta" pe străzi.
La Bruxelles, unde se află cea mai mare proporție de marocani din țară, suporterii au ieșit pe străzi cu steaguri și au început să cânte și să danseze.
De asemenea, fanii au sărbătorit și din mașini, claxonând și fluturând pe geam steagurile țării lor.
Maroc își va afla adversara din sferturile de finală ale Cupei Mondiale după meciul din această seară, dintre Portugalia și Elveția.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo