Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Julian Alvarez are o poreclă inedită! Aguero a dezvăluit de ce i se spune așa tânărului de la Manchester City

Bianca Dumitru

Publicat 14/12/2022 la 21:54 GMT+2

Julian Alvarez a avut o prestație foarte bună în semifinala de la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022, contra Croației. După meci, Sergio Aguero a dezvăluit care este porecla tânărului fotbalist de la Manchester City.

Julian Alvarez

Credit imagine: Getty Images

Julian Alvarez a atras toate privirile la această ediție a Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, mai ales în semifinala cu Croația, în care a reușit o dublă, intrând în istoria competiției.
După meci, Sergio Aguero a vorbit despre tânărul star din naționala Argentinei într-una dintre aparițiile sale pe Twitch. Fostul fotbalist le-a dezvăluit fanilor care este porecla lui Alvarez: păianjenul.
Întrebat de suporteri de ce i se spune așa atacantului de la Manchester City, Aguero a glumit, spunând că "noaptea țese pânze de păianjen" și gesticulând pentru a-i face pe urmăritorii lui să înțeleagă la ce se referă.
Apoi, Kun a adăugat râzând: "Găsește orice noaptea și mușcă", lăsând alte detalii la imaginația fanilor, care au comentat îndelung acest subiect. Unii au spus că, asemenea lui SpiderMan, Alvarez și-a luat "puterile" (adică talentul) dintr-o mușcătură de păianjen.
Citește și:

ALVAREZ, RECORD DUPĂ 54 DE ANI LA CUPA MONDIALĂ

Argentina s-a impus la scor de neprezentare, 3-0, în semifinala contra Croației, de la Cupa Mondială. Messi a fost imperial, dar în egală măsură "pumele" au depins de inspirația lui Julian Alvarez, care a obținut penalty-ul de 1-0, pentru ca apoi să înscrie de două ori.
La 22 de ani și 10 luni, Julian Alvarez a devenit cel mai tânăr jucător, de la Pele, în 1958, care să marcheze o dublă într-o semifinală de Mondial.
Atacantul venit la City de la Rivel Plate a dezvăluit, înainte de a pleca în Qatar, că într-o discuție cu câțiva jucători, Guardiola a insinuat că Argentina are prima șansă de a câștiga Cupa Mondială din Qatar.
În contextul în care câțiva fotbaliști de la City vorbeau despre ce naționale au cele mai mari șanse să ridice trofeul Cupei Mondiale, Guardiola a intervenit și și-a făcut cunoscut punctul de vedere. Unul care l-a motivat probabil pe Alvarez și care a avut și rolul de profeție, dacă ne raportăm la parcursul ulterior al sud-americanilor.
"Într-una din primele mele zile la City, Pep, portughezii din lot și Rodri au vorbit despre cine ar putea câștiga Cupa Mondială. Eu nu am spus nimic. Ei au spus Portugalia, Franța și alte națiuni europene, dar Pep a spus: 'Știți cine are cele mai bune șanse?' Ei nu spuneau nimic și el a arătat spre mine", a spus Alvarez pentru ESPN.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo