Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kolo Muani trăieşte un coşmar: "Simt ratarea cu Argentina în gât! O să rămână pe viaţă"

Cristian Mihală

Publicat 03/02/2023 la 14:47 GMT+2

Atacantul francez Randal Kolo Muani, autorul unei ratări uriaşe în ultimele momente ale prelungirilor finalei cu Argentina de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, care ar fi putut aduce trofeul în vitrina Les Bleus, a recunoscut că faza respectivă îl bântuie în continuare, la o lună şi jumătate după încheierea competiţiei.

L'arrêt de Martinez face à Kolo Muani en finale de la Coupe du monde

Credit imagine: Getty Images

"Revăd şi acum faza respectivă, o ştiu pe de rost... Am tras la prima bară, portarul a salvat foarte bine, a scos bine, dar am pierdut acest duel. Existau şi alte soluţii: puteam să-l lobez, puteam să-l găsesc pe Kylian (Mbappe), dar în timpul acţiunii nu l-am văzut. Revăzând înregistrarea video, am văzut că existau şi alte posibilităţi. Dar e prea târziu, îmi stă în continuare în gât, o să rămână pe viaţă, cred", a spus cu regret Kolo Muani, într-un interviu acordat postului beIN Sports.
Atacantul echipei Eintracht Frankfurt, convocat în ultima clipă pentru CM 2022, după accidentarea lui Christopher Nkunku, îşi doreşte însă să profite de această ocazie ratată pentru a merge înainte.
"Acest gol pe care l-am ratat mă va împinge să marchez, să mă autodepăşesc şi îmi va da putere", a adăugat atacantul francez.
La scorul de 3-3, în minutul 120+3 al finalei Argentina - Franţa de pe Lusail Stadium din Doha, Kolo Muani nu a reuşit să-l învingă pe portarul argentinian Emiliano Martinez, care a respins cu un reflex incredibil mingea şutată de francez, în situaţie de unu la unu.
La loviturile de departajare, Randal Kolo Muani a fost unul dintre cei doi jucători francezi care au reuşit să transforme penalty-urile Franţei, învinsă cu 4-2 de Argentina lui Lionel Messi.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo