Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyle Walker, pregătit pentru duelul cu Mbappe. Fundașul i-a promis "viață grea" starului francez

Andrei Nicolae

Publicat 07/12/2022 la 16:56 GMT+2

Franța și Anglia se înfruntă sâmbătă într-un sfert de finală ce se anunță incendiar, pe Stadionul Al Bayt. Kylian Mbappe este principalul om din atacul "cocoșilor galici", iar Kyle Walker a declarat că nu îl va "menaja" pe starul parizian, care este golgheterul competiției la momentul actual, cu cinci reușite.

Kyle Walker | England

Credit imagine: Getty Images

Atacantul de 23 de ani va fi cu siguranță în centrul atenției atât pentru coechipierii săi, dar și pentru naționala din albion. Mbappe a făcut un turneu excelent până acum și luptă alături de Franța pentru apărarea titlului cucerit în urmă cu patru ani.
În fața trupei lui Didier Deschamps stă reprezentativa Angliei, care își dorește să ajungă pentru al doilea turneu la rând în careul de ași. Jucătorii lui Southgate au vorbit înainte de partidă în cadrul unei conferințe de presă, iar cea mai interesantă declarație a venit din partea lui Kyle Walker, omul care probabil îl va marca pe Mbappe în confruntarea dintre Anglia și Franța.
După ce britanicii au fost asaltați cu întrebări legate de cum îl vor stopa pe atacant, răspunsul fotbalistului de la City a fost următorul
"Meciul nu este Anglia VS Mbappe, este Anglia VS Franța. Vom oferi respect, dar nu îi voi întinde un covor roșu ca să înscrie. Este acum ori niciodată pentru că dacă pierdem mergem acasă. Înțeleg ce trebuie să fac și asta înseamnă să îl opresc (n.r. pe Mbappe). Probabil este mai ușor să zic asta decât să o fac, dar nu mă subestimez.
Am întâlnit jucători incredibili înainte, deci tratez asta ca pe orice alt meci. Îi voi oferi respectul pe care îl merită, dar nu foarte mult, pentru că aici este Anglia. Niciun jucător nu face o singură echipă. Ăsta nu e tenis, nu este un sport individual", a declarat fundașul dreapta al "leilor", citat de Daily Mail.
Citește și:

Walker, lăudat de Gary Lineker

Fost jucător de fotbal și actual analist sportiv, Gary Lineker crede că Walker îi poate face față lui Mbappe. Englezul în vârstă de 62 de ani s-a arătat dezamăgit de decizia lui Southgate de a-l folosi pe jucătorul lui City în partida cu Senegal, deoarece consideră că ar fi fost mai bine dacă Walker ar fi fost odihnit pentru partida cu Franța.
"De ce l-ai juca pe Kyle Walker când este singurul fundaș lateral de pe planetă care îi poate face față lui Mbappe. Fără supărare pentru Senegal, dar trebuie să îl odihnești", a declarat pentru BBC Lineker.
Meciul Anglia-Franța, care închide faza sferturilor de finală, are loc sâmbătă de la ora 21:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo