Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi a dezvăluit ce va face cu lucrurile pe care le-a păstrat după Cupa Mondială din Qatar: "În martie le duc"

Alex Masgras

Publicat 03/02/2023 la 10:37 GMT+2

Lionel Messi a declarat că va duce la Barcelona toate lucrurile pe care le-a păstrat după Cupa Mondială din Qatar, câștigată de Argentina la loviturile de departajare în fața Franței. Messi a păstrat ghetele, tricourile și chiar și controversata pelerină de la festivitatea de premiere, iar toate aceste obiecte vor fi duse la Barcelona de argentinian.

Lionel Messi - FIFA World Cup 2022

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a păstrat toate lucrurile pe care le-a folosit la Cupa Mondială din Qatar. Argentina a câștigat al treilea titlu mondial după ce a învins Franța la loviturile de departajare în marea finală. Pentru Messi, acesta a fost primul titlu mondial, iar argentinianul va avea grijă de toate lucrurile pe care le-a avut la turneul final.
Starul lui PSG a declarat recent că toate ghetele, tricourile și chiar și controversata pelerină de la festivitatea de premiere vor fi duse la Barcelona:
"Totul, am totul. Ghetele, tricoul, pelerina. Sunt toate la Marito (n.r. magazionerul naționalei) și Juan Cruz (n.r. prietenul din copilărie al lui Messi). Ei păstrează totul pentru mine. În luna martie voi duce totul la Barcelona, acolo voi avea toate lucrurile și amintirile", a declarat Messi, potrivit SPORT.
Citește și:

Relația dintre Messi și Mbappe, neschimbată după finala Cupei Mondiale

În marea finală de la Doha, Kylian Mbappe a reușit un hattrick, starul lui PSG marcând apoi și la loviturile de departajare. Cu toate acestea, Mbappe nu a putut pune mâna pentru a doua oară pe Cupa Mondială, fiind învins de Lionel Messi, coechipierul său de la clubul parizian.
Messi a vorbit și despre relația sa cu Mbappe care nu s-a schimbat deloc după finala din decembrie:
"Am vorbit despre meci, despre festivitate, despre cum au sărbătorit oamenii din Argentina în zilele în care am fost în vacanță. Nimic mai mult, totul este în regulă, chiar foarte bine", a mai spus Messi.
La Cupa Mondială din Qatar, Messi a avut parte de o susținere uriașă din toată lumea, nu numai din Argentina. Milioane de fani au vrut să îl vadă pe fostul număr 10 de la Barcelona ridicând Cupa Mondială, trofeu care îi lipsea din palmares:
"Nu știu de ce multă lume a vrut să devin campion mondial. Poate că oamenii au văzut cât de mult am muncit și am luptat pentru acest obiectiv. Au văzut prin tot ce am trecut cu naționala Argentinei și poate li s-a părut că a fost nedrept. Nu în ceea ce privește rezultatele, ci în ceea ce privește criticile. Mulți jurnaliști m-au pus la zid", a mai spus Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo