Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lionel Messi a făcut o nouă predicție după ce s-a calificat în sferturi la Cupa Mondială! Echipele care l-au impresionat

Bianca Dumitru

Actualizat 05/12/2022 la 21:49 GMT+2

Lionel Messi s-a calificat sâmbătă seară cu Argentina în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Starul sud-american a vorbit, înaintea ultimelor partide din optimi, despre echipa pe care o consideră favorită la câștigarea trofeului.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi a obținut sâmbătă seară calificarea cu echipa națională a Argentinei în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Sud-americanii se vor duela cu Olanda pentru un loc în semifinalele competiției.
Înainte de ultimele partide din optimile Cupei Mondiale, Lionel Messi a oferit câteva declarații, în care a făcut o nouă predicție cu privire la echipa care își va adjudeca trofeul.
Căpitanul Argentinei a spus că a urmărit foarte multe meciuri de la turneul final și s-a arătat impresionat de trei echipe, pe care le consideră foarte puternice. Este vorba despre Brazilia, Franța și Spania.
"Am văzut întreaga Cupă Mondială. Meciurile pe care le-am putut urmări, desigur. Brazilia joacă foarte bine, cu excepția înfrângerii pe care a suferit-o împotriva Camerunului, continuă să fie una dintre marile favorite.
De asemenea, Franța. Și Spania, în ciuda modului în care s-au calificat în optimi, pentru că au jucat foarte bine, știu foarte clar ce trebuie să facă atunci când au mingea și pot să păstreze posesia pentru o lungă perioadă de timp", a declarat Messi.
Citește și:

Messi, mulțumit de prestația Argentinei la Cupa Mondială

Starul argentinian a vorbit și despre echipa sa, mărturisind că fiecare dintre jucătorii naționalei conduse de Lionel Scaloni știa ce are de făcut la acest Campionat Mondial, prin prisma faptului că evoluează într-o echipă considerată mare favorită.
"Argentina este o putere și este întotdeauna printre cele mai bune echipe. Știam dinainte de a veni aici că suntem una dintre candidatele la trofeu din cauza a ceea ce făcusem și trebuia să dovedim asta pe teren.
Și, din fericire, am făcut-o și sperăm că vom continua să facem pași mici spre îndeplinirea obiectivului nostru", a adăugat Lionel Messi.
Duelul dintre Olanda și Argentina, din sferturile de finală ale Cupei Mondiale, este programat vineri, de la ora 21:00.
Cine va câștiga trofeul Cupei Mondiale 2022?
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo