Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Louis van Gaal, contre cu jurnaliștii la conferința de presă: "Nu cred că opinia ta este corectă"

Alex Masgras

Publicat 30/11/2022 la 12:34 GMT+2

Olanda s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, dar jocul echipei conduse de Louis van Gaal este criticat de presa olandeză.

Bondscoach van Gaal setzt kein politisches Statement

Credit imagine: SID

Olanda s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar, după victoria cu 2-0 de marți în fața țării gazdă. Cu toate acestea, jocul nu este pe placul presei din Țara Lalelelor. La conferința de presă de la finalul partidei cu Qatar, Louis van Gaal, selecționerul "portocalei mecanice" i-a invitat pe jurnaliștii care consideră jocul echipei sale plictisitor să se ducă acasă:
"Nu voi dezvolta acest lucru deoarece eu cred că tu ai o opinie diferită asupra fotbalului. De ce nu scrii că ți se pare plictisitor și nu te duci mâine acasă pentru că nu îți pasă?", i-a spus Van Gaal unui reporter.
Un alt jurnalist prezent în sala de conferințe i-a spus selecționerului că fanii "strâng din dinți" pe social media din cauza jocului echipei, iar Van Gaal a răspuns:
"Este dezamăgitor, dar nu sunt de acord cu tine. Asta este opinia ta, dar nu cred că opinia ta este corectă. Cred că toată lumea ar trebui să fie mândră de faptul că ne-am calificat în faza următoare. Nu cred că lucrurile sunt atât de rele precum spuneți voi că sunt", a mai spus Van Gaal.
Citește și:

Olanda va întâlni Statele Unite în optimile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar

Olanda a încheiat faza grupelor cu șapte puncte, fiind liderul Grupei A după cele trei partide care au avut loc până acum.
Rezultatele Olandei la Cupa Mondială din Qatar:
  • Senegal – Olanda 0-2
  • Olanda – Ecuador 1-1
  • Olanda – Qatar 2-0
Clasament Grupa A:
  • 1. Olanda 7p
  • 2. Senegal 6p
  • 3. Ecuador 4p
  • 4. Qatar 0p
În optimile de finală, echipa lui Louis Van Gaal va întâlni Statele Unite ale Americii, echipă care a încheiat pe locul al doilea Grupa B, în spatele Angliei, după victoria din ultima etapă în fața Iranului, scor 1-0.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo