Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Cristiano Ronaldo, după ce presa din Portugalia a scris că vrea să plece din Qatar

Alex Masgras

Actualizat 08/12/2022 la 15:45 GMT+2

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj înaintea partidei dintre Portugalia și Maroc din sferturile Cupei Mondiale din Qatar. Prin acest mesaj, Ronaldo vorbește despre unitatea echipei lui Fernando Santos, răspunzând în același timp zvonurilor apărute astăzi în presa din Portugalia.

Cristiano Ronaldo durante Portogallo-Svizzera - Mondiali Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

În cursul zilei de joi, presa din Portugalia a anunțat că a existat o ceartă între Cristiano Ronaldo și Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, asta după ce starul portughez a fost lăsat pe banca de rezerve pentru meciul cu Elveția din optimile de finală.
Potrivit celor de la Record, Ronaldo ar fi amenințat că va părăsi cantonamentul Portugaliei de la Cupa Mondială, nefiind de acord cu decizia selecționerului. La câteva ore după aceste zvonuri, Cristiano Ronaldo a postat un mesaj pe contul său de Twitter, scoțând în evidență unitatea grupului de jucători care reprezintă Portugalia la Cupa Mondială și că informațiile venite din exterior nu îl pot destrăma:
"Un grup mult prea unit pentru a fi destrămat din exterior. O națiune mult prea curajoasă pentru a se lăsa speriată de vreun adversar. O echipă în adevăratul sens al cuvântului care ca lupta pentru acest vis până la capăt. Crede cu noi! Forța Portugalia!", a scris Ronaldo pe contul său de Twitter.
Citește și:

Federația portugheză a reacționat după ce presa a scris că Ronaldo a vrut să plece din Qatar

La scurt timp după ce presa din Portugalia a scris despre posibilul conflict dintre Ronaldo și selecționer, dar și despre dorința starului portughez de a pleca din Qatar, federația din Portugalia a dezmințit aceste informații:
"O ştire publicată joi afirmă că Cristiano Ronaldo a ameninţat că va părăsi echipa naţională în timpul unei conversaţii cu Fernando Santos, selecţionerul naţional. FPF (Federaţia portugheză de Fotbal) subliniază că în niciun moment căpitanul selecţionatei, Cristiano Ronaldo, nu a ameninţat că va părăsi echipa în timpul concentrării din Qatar.
Cristiano Ronaldo îşi construieşte în fiecare zi o traiectorie unică în serviciul selecţionatei şi al ţării care trebuie respectată şi care atestă angajamentul său incontestabil faţă de echipa naţională. De altfel, gradul de dăruire al jucătorului cu cele mai multe selecţii în echipa Portugaliei a fost demonstrat din nou, dacă a mai era necesar, în victoria împotriva Elveţiei din optimile de finală ale Cupei Mondiale 2022", a transmis federația portugheză.
Pentru Portugalia urmează acum confruntarea cu Maroc pentru un loc în semifinalele competiției. Maroc este marea surpriză a acestei Cupe Mondiale, fiind echipa care a eliminat Spania la loviturile de departajare în optimile de finală.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo