Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final

Nicu Savin

Actualizat 01/12/2022 la 07:48 GMT+2

Lionel Messi și Robert Lewandowski nu sunt cei mai buni prieteni, iar asta s-a vîzut în duelul Argentina - Polonia de la Cupa Modială. Spre finalul partidei, polonezul l-a faultat pe decarul sud-americanilor și apoi i-a întins mâna, dar starul de la PSG l-a ignorat total. După partidă, cei doi au fost surprinși spunându-și câteva cuvinte, dar au refuzat să dezvăluie exact ce au discutat.

Lionel Messi (l.) und Robert Lewandowski

Credit imagine: Getty Images

Argentina și Polonia s-au calificat împreună în optimile Cupei Mondiale. Sud-americanii au câștigat cu 2-0 duelul direct din ultima etapă și au terminat primii în grupă, dar leșii au avut noroc și au mers și ei mai departe grație golaverajului superior față de Mexic.
Duelul dintre Argentina și Polonia a fost și unul între Messi și Lewandowski, doi dintre cei mai buni jucători din lume în ultimii 10-15 ani. Cei doi nu au cea mai bună realație, după ce un conflict de la distanță a pornit între ei anul trecut, când argentinianul a câștigat Balonul de Aur în dauna atacantului polonez.
La meciul de aseară a avut loc un moment tensionat între cei doi super jucători. Spre final, Messi a fost faultat de Lewandowski, iar polonezul i-a întins mâna. Messi l-a ignorat total, iar imaginea s-a viralizat repede pe rețelele de socializare.

Messi și Lewandowski au discutat după meci, dar ar refuzat să dezvăluie ce și-au spus

După ultimul fluier, Messi a revenit la sentimente mai bune față de Lewandowski și cei doi au fost suprinși spunându-și câteva cuvinte la ureche. Faptul că ambele echipe s-au calificat a făcut probabil ca situația să se detensioneze, iar cei doi s-au comportat normal, așa cum trebuie să facă doi lideri, după un meci pe cea mai importantă scenă a fotbalului.
Întrebat ce a discutat cu Lewandowski pe teren, Messi a refuzat să dezvăluie ce i-a spus polonezul și a insistat că ce se întâmplă în iarbă rămâne acolo pentru totdeauna.
"Nu s-a întâmplat nimic. El nu vorbește spaniola... și am fost învățat că tot ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren și tot ce se întâmplă într-un vestiar rămâne în vestiar. Nu voi dezvălui niciodată astfel de lucruri din intimitate", a spus Messi, citat de Marca.
La rândul său, Lewandowski nu a dorit să ofere mai multe detalii: "A fost un duel interesant. Chestia cu Leo a fost un simplu fapt. Am schimbat câteva cuvinte, dar nimic deosebit".
Messi și Lewandowski se pregătesc acum pentru optimile de finală ale Cupei Mondiale. Argentina va întâlni Australia, în timp ce Polonia are o misiune infernală, urmând a da piept cu Franța, campioana mondială en-titre.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo