Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Panică în Qatar! Autocarul Elveției a lovit o mașină de poliție în drum spre partida cu Brazilia

Bianca Dumitru

Actualizat 28/11/2022 la 20:04 GMT+2

Elveția a înfruntat Brazilia în această după-amiază, într-un meci din a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Înainte de meci, autocarul elvețienilor a fost implicat într-un accident rutier.

Accident cu autocarul Elveției

Credit imagine: Twitter

Elveția s-a duelat în această după-amiază, pe stadionul 974, cu Brazilia, într-un meci contând pentru a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022.
Înainte de a ajunge la arena din Doha, autocarul elvețienilor a fost implicat într-un accident rutier, izbind o mașină de poliție. Potrivit presei internaționale, autocarul nu avea viteză, astfel că nimeni nu a fost rănit.
Incidentul s-a produs din cauza faptului că șoferul a pierdut controlul volanului în timp ce se afla blocat în trafic, ciocnindu-se de mașina din față. Ulterior, autocarul a fost lovit de vehiculul din spatele său.
Din fericire, echipa Elveției a ajuns nevătămată și la timp la stadion pentru partida cu Brazilia, care era extrem de importantă pentru ambele reprezentative, care și-ar fi putut asigura un loc în optimi în cazul unei victorii.
Citește și:

Elveția, învinsă de Brazilia

Înainte de al doilea meci din Qatar, Elveția și Brazilia erau la egalitate în fruntea clasamentului grupei G, cele două naționale câștigându-și duelurile inaugurale cu 1-0 în fața Camerunului, respectiv 2-0 în fața Serbiei.
Chiar dacă au avut o evoluție bună, elvețienii nu au reușit să le țină piept sud-americanilor, care s-au impus cu 1-0, în urma unui gol marcat de Casemiro, în minutul 83.
Brazilia a acumulat deja 6 puncte și este lider în grupa G, iar Elveția are 3 puncte, fiind pe locul 2, în timp ce Camerun și Serbia ocupă locurile 3 și 4, cu câte un punct fiecare.
În ultima etapă a grupelor, Elveția se va duela cu Serbia, iar Brazilia va înfrunta Camerun, ambele partide fiind programate vineri, de la ora 21:00.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo