Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Pe cine au mizat fotbaliștii de la FCSB că va câștiga Cupa Mondială din Qatar. Ironia lui Compagno

Eurosport
DeEurosport

Publicat 07/12/2022 la 13:32 GMT+2

S-au făcut pariuri în vestiarul vicecampioanei României pe subiectul câștigătoarei Campionatului Mondial din Qatar. Darius Olaru a dezvăluit că majoritatea jucătorilor de la FCSB au mizat pe Argentina sau Franța.

Andrea Compagno și Billel Omrani (FCSB)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Tibi Munteanu
Unul dintre căpitanii celor de la FCSB, Darius Olaru, a "dat din casă" și a spus că în vestiar s-au dat tot felul de pronosticuri și s-au stabilit favoritele fiecărui fotbalist din lotul vicecampioanei pentru fazele finale ale Campionatului Mondial din Qatar.
Cei mai mulți dintre elevii lui Strizu se pare că au mizat pe victorii ale Argentinei sau ale Franței la Mondial, însă o parte au mers și pe mâna Braziliei sau chiar a Germaniei, selecționată care a fost deja eliminată încă din faza grupelor.

Favoritele jucătorilor de la FCSB la Cupa Mondială

În cadrul unui eveniment organizat de sponsorul Betano, care a devenit suporter oficial regional european al Campionatului Mondial desfășurat în Qatar, fiind și sponsorul formației antrenate de Leonard Strizu, 3 fotbaliști din lotul vicecampioanei României și-au anunțat favoritele pentru câștigarea titlului mondial. Andrei Cordea, Darius Olaru şi Andrea Compagno mizează pe o finală Argentina - Franța.
Darius Olaru a dezvăluit faptul că inclusiv în vestiarul FCSB-ului s-au făcut pariuri legate de ce formație va reuși să ridice deasupra capului mult râvnitul trofeu și a admis că nimeni nu se aștepta la Maroc să facă un turneu final atât de bun.
"Deocamdată favorita mea este în joc şi sper să câştige Cupa Mondială. Mi-aş dori ca Franţa să câştige, dar ţin şi cu Portugalia, pentru Cristiano Ronaldo. Franţa, deşi are foarte mulţi jucători lipsă, are o echipă prea bună şi oricine ar intra în locul celor care lipsesc îşi va face datoria.
Am făcut o competiţie în vestiar, am pus şi o sumă de bani, dar nu a mers nimeni pe mâna Marocului, toţi am mers pe favorite. Suntem mulţi cu Argentina şi Franţa, cu Brazilia sunt mai puţini", a declarat Olaru.
Legat de cine ar putea fi cel mai bun marcator din cadrul turneului final desfășurat în Qatar, Olaru mizează pe Kylian Mbappe, care deja are 5 reușite până în acest moment, după 4 meciuri jucate, dar și-a imaginat și o eventuală participare la un turneu final cu naționala României și a spus că ar fi un vis devenit realitate.
"Cu siguranţă Mbappe poate să iasă golgheterul competiţiei. Deja i-a ajuns pe Messi şi Ronaldo şi mai are timp să prindă două-trei mondiale
Pentru mine ar fi un vis de venit realitatea să fiu prezent la un turneu final cu echipa naţională, mi-aş dori foarte mult. Elveţia are o echipă foarte bună, cred că ei sunt favoriţi în grupă, dar noi avem meciurile noastre şi pe care trebuie să le câştigăm", a mai spus Olaru.
Naționala României va înfrunta Elveția în două rânduri în anul ce urmează, pentru că cele două naționale au picat în aceeași grupă de calificare pentru Campionatul European ce urmează să se desfășoare în 2024 în Germania. Pe lângă acestea, din grupa I mai fac parte Israel, Kosovo, Belarus și Andorra.
Citește și:

Andrea Compagno ar fi pariat, în glumă, pe Italia și România

Italianul din tabăra roș-albaștrilor, Andrea Compagno, a expus că ar fi dorit să mizeze pe țara sa natală, Italia, apoi pe cea a campionatului în care activează, în glumă pentru situația cu care se confruntă ambele selecționate, fără să fie pe lista participantelor la turneul final din Qatar.
România n-a mai participat la vreo ediție de Cupă Mondială din 1998, când a jucat inclusiv în optimile de finală, la 4 ani după ce reușise să prindă chiar sferturile, însă în cazul Italiei, o selecționată cu mult mai mai pretenții, faptul că nu au fost prezenți nici la ediția din acest an și nici la cea precedentă, găzduită de Rusia, reprezintă o criză pentru fotbalul italian, mai ales că "Squadra Azzurra" are 4 astfel de titluri în palmares.
"Vom vedea cum se termină Cupa Mondială. Sunt unii dintre noi care au ieşit deja, pentru că au mizat pe Germania. Eu sper totuşi să câştige Argentina. Iniţial am vrut să pun Italia, dar apoi mi-au spus că nu este. Şi România, dar nu joacă la Campionatul Mondial", a declarat Andrea Compagno.

Programul sferturilor de finală CM din Qatar

Doar 8 echipe au mai rămas în competiție din cele 32 care au luat startul în a 2-a jumătate a lunii noiembrie, iar numărul acestora se va înjumătăți din nou în weekendul ce urmează.
Iată programul celor 4 partide din sferturi:
Vineri, 9 decembrie
  • Croația - Brazilia, ora 17:00
  • Olanda - Argentina, ora 21:00
Sâmbătă, 10 decembrie
  • Maroc - Portugalia, ora 17:00
  • Anglia - Franța, ora 21:00
Ulterior, în semifinale se vor întâlni între ele formațiile care ies învingătoare în cele două zile, adică Croația/Brazilia vs. Olanda/Argentina și Maroc/Portugalia vs. Anglia/Franța.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo