Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo a rezistat doar 132 de secunde la conferința de după meciul cu Ghana. Ce l-a scos din sărite

Cristian Mihală

Actualizat 25/11/2022 la 11:34 GMT+2

Cristiano Ronaldo a fost asaltat de întrebări legate de Manchester Untied, după partida câștigată de Portugalia cu Ghana, scor 3-2. Vizibil deranjat, lusitanul a rezistat doar două minute înainte de a părăsi sala.

Cristiano Ronaldo auf einer Pressekonferenz bei der WM 2022 in Katar

Credit imagine: Eurosport

CR7 a rescris încă o dată istoria fotbalului, reușita sa de la Cupa Mondială transformându-l în singurul jucător din istorie care a marcat la 5 astfel de turnee finale.
Vârful de 37 de ani a fost declarat omul meciului Portugalia - Ghana 3-2, astfel că a fost obligat să meargă la conferința de presă. Performanța în sine a căzut în planul secund, în condițiile în care cei mai mulți dintre jurnaliști au fost mult mai interesați de interviul incendiar dat lui Piers Morgan și de despărțirea de United.

Ronaldo, două minute în conferința de presă de după Portugalia - Ghana

Vizibil deranjat, Ronaldo a stat în fața jurnaliștilor, în sala de conferințe, doar 132 de secunde, și a refuzat să abordeze prea mult subiectul legat de fostul club, mărginindu-se să vorbească despre partida din Qatar și despre recordul personal bifat.
"E important că am câștigat", a spus Ronaldo, pentru ca apoi să fie asaltat de întrebări privind despărțirea de Manchester United. CR7 a clătinat din cap dezaprobator, semn că e deranjat de subiect și că la Campionatul Mondial se așteaptă la întrebări care să vizeze competiția și meciul propriu-zis al lusitanilor.
"A fost acum mai mult de o săptămână acel interviu. Gata, e un capitol închis. United e un capitol închis, iar eu vreau să mă concentrez acum doar pe Cupa Mondială. Am debutat cu un succes, vreau să îmi ajut echipa cât pot de bine. Sunt la al cincilea Campionat Mondial, e un moment superb că am marcat și acum. Știm că în astfel de competiții primul meci e esențial", a spus Ronaldo, pentru ca apoi să părăsească rapid conferința după ce a mai punctat că: "Să fiu singurul jucător care marchează la 5 Cupe Mondiale mă face foarte mândru".
Pe primul loc în grupă după victoria contra Ghanei, Portugalia va întâlni luni, de la ora 21:00, Uruguay, în ceea ce specialiștii considerau, înainte de startul turneului, duelul decisiv pentru câștigarea grupei. Luis Suarez&Co au remizat însă contra Coreei de Sud, 0-0, astfel că sud-americanii par să fie cu un pas în spate în această luptă pentru locul 1.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo