Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronaldo e istorie! Gary Neville îl face K.O.: "Cred că e momentul să înțeleagă ce se întâmplă"

Cristian Mihală

Actualizat 07/12/2022 la 11:13 GMT+2

Aflat în conflict cu Ronaldo, Gary Neville nu a ratat prilejul de a-l taxa pe fostul său coechipier de la United, după ce acesta a fost doar rezervă în Portugalia - Elveția 6-1.

Cristiano Ronaldo saß gegen die Schweiz nur auf der Bank

Credit imagine: Imago

Lusitanii s-au calificat de o manieră entuziasmantă în sferturile Mondialului, după ce i-au administrat un scor de tenis Elveției. Asta în contextul în care Ronaldo a fost doar rezervă, iar înlocuitorul acestuia, Goncalo Ramos, a reușit o triplă și o pasă decisivă.
Evoluția lui Bruno Fernandes&Co dar și decizia neașteptată a lui Fernando Santos, selecționerul Portugaliei, i-au dat apă la moară lui Gary Neville, care l-a contestat dur pe CR7 încă dinainte ca acesta să se despartă de United.
"Când s-a întâmplat așa ceva la Manchester United, s-a spus că Erik Ten Hag are ceva cu el, că vrea să își impună autoitatea. Dar acum managerul Portugaliei - care are o relație excelentă cu Ronaldo de ani de zile - îl lasă pe banca de rezerve. Sunt o mulțime de oameni în jurul lui Cristiano care nu îi spun adevărul. Cred că e timpul să înțeleagă și să accepte ce se întâmplă, altfel va avea parte de un final de carieră urât", a spus Gary Neville pentru ITV, citat de Daily Mail.
Gary Neville e convins că Ronaldo, care în curând va împlini 38 de ani, și-a spus de mult timp ultimul cuvânt în fotbalul mare. El refuză să înțeleagă un lucru clar: timpul său a trecut.
"Moștenirea lui e legitimă, e protejată, e unul dintre cei mai mari jucători din istorie. Dar vin următoarele întrebări, legate de ultimii ani: a greșit managerul lui Juventus mereu, când Ronaldo nu juca ce ne așteptam? Și managerii de la United și de la naționala Portugaliei greșesc? Toți greșesc? Ten Hag nu l-a vrut în echipă pentru că United se exprimă mai bine fără el. Santos se pare că simte la fel", a mai spus Neville.

Ronaldo l-a ignorat pe Gary Neville

Înainte de startul confruntării United - West Ham 1-0, înainte de Mondial, când jucătorii lui United au ieşit la încălzire, CR7 a mers la analiştii Sky Sports, care prefaţau disputa, pentru a-i saluta. Ronaldo l-a luat în braţe pe Luis Saha şi a dat noroc cu Jamie Redknapp, dar l-a ignorat complet pe Gary Neville. Acesta i-a fost coleg între 2003 şi 2009 la United, dar lusitanul pare că nu a uitat ce spusese fostul fundaş dreapta despre el, când a reufzat să intre în teren la partida cu Tottenham. "Când începi să te comporţi aşa, poate e mai bine să pleci", a fost verdictul englezului după confruntrarea United - Spurs
Gary Neville a încercat să nu pară afectat de atitudinea lui Ronaldo şi a reuşit o glumă destul de reuşită, având în vedere cât de "cringe" a fost situaţia.
"Nu sunt pe lista lui Moş Crăciun pentru sărbători, nu?", a fost replica lui Neville, care însă, după mimica feţei, a fost vizibil stânjenit de ce s-a întâmplat.
Jamie Carragher, fosta legendă a lui Liverpool, s-a confruntat cu un episod similar în august, când, după ce l-a criticat pe CR7, s-a trezit ignorat de acesta înaintea unui meci. Atunci, lusitanul a venit şi i-a salutat pe Roy Keanea şi Gary Neville, înainte de partida cu Liverpool, făcându-se că nu îl vede pe fostul fundaş al "cormoranilor".
"Bun venit în club", i-a transmis Carragher lui Gary Neville pe o reţea de socializare, după incidentul dinainte de partida cu West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo