Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Să vină Franța!" Ce scrie presa din Anglia după ce s-a stabilit duelul de foc din sferturi

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 05/12/2022 la 07:36 GMT+2

Anglia exultă după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, acolo unde a ajuns în această seară, după un succes fără drept de apel în fața selecționatei din Senegal, pe care a învins-o cu 3-0. Franța este următoarea "oprire" pentru naționala din Albion în drumul spre marea finală din 18 decembrie.

Bukayo Saka of England celebrates after scoring the team's third goal during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between England and Senegal at Al Bayt Stadium on December 04, 2022 in Al Khor, Qatar.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Anglia a câștigat categoric, scor 3-0, confruntarea cu Senegal, meci din optimile Cupei Mondiale din Qatar. În urma acestui rezultat, englezii au avansat în sferturi, acolo unde Franța, deja calificată, își aștepta viitoarea adversară. Olanda - Argentina și Franța - Anglia sunt sferturile de finală stabilite până acum.
Anglia a câştigat prin golurile marcate de Jordan Henderson (39), Harry Kane (45+3), Bukayo Saka (57), iar în următorul meci se va lupta de la egal la egal cu campioana mondială în exercițiu, Franța.
Presa din Anglia exultă după această calificare, optimismul fiind la cote maxime în ceea ce privește următorul joc.
CITEȘTE ȘI:

Franța, următoarea "oprire" în drumul spre semifinale

Anglia a obținut duminică seara biletele pentru sferturile Cupei Mondiale, acolo unde va lupta în fața Franței în speranța de a accede în semifinalele turneului final.
Entuziasmul este la cote maxime în Anglia, presa de acolo titrând euforic succesul "Celor 3 lei".
"Să vină Franța!" este îndemnul care deschide prima pagină de la Daily Mail după succesul echipei britanice de duminică seara.
Jurnaliștii de la The Sun s-au folosit de un joc de cuvinte în engleză și franceză, anunțând duelul prin intermediul sintagmei "Here oui go", tradus "Iată-ne", cu englezescul "we" scris pe litere, exact ca franțuzescul "da".
"Anglia a trecut de Senegal pentru a juca în sferturile de finală cu Franța", au scris jurnaliștii de la The Guardian.
"Anglia a marcat de trei ori cu Senegal pentru a rezerva o întâlnire cu Franța în sferturile de finală", relatează The Times.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo