Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane, mândru de naționala Senegalului! Reacția jucătorului după eliminarea de la Cupa Mondială

Eurosport
DeEurosport

Publicat 05/12/2022 la 13:36 GMT+2

Senegal a cedat cu 0-3 în fața Angliei în optimile Campionatului Mondial din Qatar și a fost eliminată din competiție. Sadio Mane, cel care nu a putut fi prezent alături de africani, le-a trimis un mesaj în care îi asigură pe colegii săi că este mândru de ei.

Mane wird nicht für den Senegal auflaufen können

Credit imagine: SID

Articol scris de Dani Morar
Sadio Mane este unul dintre cei mai mari absenți de la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul senegalez nu și-a putut ajuta echipa națională din cauza unei accidentări suferite într-un meci a lui Bayern Munchen.
Senegal a reușit să se califice în optimi din grupa A, din care au mai făcut parte Olanda, Ecuador și Qatar. Din păcate pentru ei, africanii nu au avut nicio șansă în fața Angliei, care i-a dominat la aproape toate capitolele. Naționala celor "Trei lei" a avut o posesie de 61% și 4 șuturi pe poartă, față de cele două ale adversarilor.
Senegalezii îl anunțaseră în lot pe principalul lor om de atac, însă recuperarea sa nu a putu fi făcută la timp. Federația a anunțat că starul nu va fi apt cu doar o zi înainte de meciul de deschidere din Qatar.
"Dragi frați, ați predat armele. Țara este foarte mândră de călătoria voastră și v-ați ales cu un loc în inima senegalezilor și a celor care apără acest steag cu demnitate.
Continuați să învățați și mult noroc. Vom încerca în continuare să câștigăm trofee", a fost mesajul postat de Mane pe rețelele de socializare.
Citește și:

Sadio Mane se recuperează după accidentarea care l-a ținut departe de Campionatul Mondial

Fostul atacant al lui Liverpool se află în perioada de recuperare după operația suferită în urma accidentării. Jucătorul le-a mulțumit fanilor pentru toată suținerea acestora din această perioadă grea din viața oricărui fotbalist.
"Mulţumesc Domnului că operaţia de la mijlocul săptămânii (n.r. prima săptămâna a Mondialului) a decurs bine. Vreau să profit de această ocazie pentru a vă mulţumi tuturor şi pentru a-mi exprima recunoştinţa faţă de voi", a precizat Sadio Mane.
Senegal a început cu o înfrângere turneul final din Qatar, scor 0-2, însă și-a revenit, obținând 6 puncte din tot atâtea posibile în ultimele două etape. Mai întâi, echipa africană a trecut de naționala țării gazdă, cu 3-1, pentru ca în ultima etapă să întâlnească Ecuadorul cu calificarea în optimi pe masă. Senegalezii au câștigat cu 2-1, dar drumul lor la acest Campionat Mondial s-a oprit în fața Angliei.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo