Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sadio Mane ratează Mondialul! Veste teribilă pentru al 2-lea cel mai bun jucător al lumii în 2022

Cristian Mihală

Actualizat 09/11/2022 la 22:36 GMT+2

Sadio Mane, al doilea cel mai bun jucător din lume în clasamentul pentru Balonul de Aur, va rata Mondialul. Atacantul de bandă senegalez s-a accidentat la Bayern şi nu va fi recuperat în timp util pentru Qatar.

Sadio Mané verletzte sich gegen Werder Bremen

Credit imagine: Getty Images

După un an magic, în care a câştigat Cupa Africii şi s-a clasat pe doi în clasamentul pentru Balonul de Aur, fiind învins doar de Benzema, Mane are parte de o veste teribilă.
Betano afiș - Cupa Mondială 2022
Fostul atacant de bandă al lui Liverpool nu va juca la Cupa Mondială (20 noiembrie - 18 decembrie), anunţă L'Equipe. După victoria lui Bayern Munchen împotriva lui Bremen de marți seară (6-1), Sadio i-a liniştit pe fani, deşi ieşise accidentat. Şi stafful bavarez a lăsat de înţeles că e vorba de o măsură de precauţie, după o simplă lovitură primită.

Accidentarea lui Mane e mai gravă: ratează Mondialul

Doar că Mane a făcut noi teste în această dimineaţă şi s-a stabilit că are o accidentare mult mai gravă, la un tendon și este de așteptat să rateze câteva săptămâni de competiție. Antrenorul Senegalului Aliou Cissé urmează să anunțe vineri lista de jucători care vor pleca în Qatar, iar Mane nu va fi apt să participe, garantează sursa citată.
Senegal face parte din Grupa A a Campionatului Mondial şi era mare favorită la ocuparea locului secund, într-o grupă în care Olanda e văzută de specialişti cu prima şansă. Qatar şi Ecuador, celelalte formaţii din grupă, nu erau foarte bine cotate de specialişti, dar odată cu accidentarea lui Mane lupta pentru locul doi poate fi mult mai echilibrată.
Mane este golgheterul all-time al Senegalului, cu 34 de reuşite, el fiind omul cheie al naţionalei în ianuarie-februarie, când a fost cucerită Cupa Africii. Leii din Teranga sunt pentru a 3-a oară la Mondial, după 2002 (când au ajuns până în sferturi) şi 2018.
picture

Cupa Mondială Qatar 2022 | Acestea sunt tricourile în care vor evolua cele 32 de echipe

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo