Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Camerunului, despre golul înscris de Embolo împotriva echipei sale: "Sunt fericit și sunt mândru de el"

Alex Masgras

Actualizat 24/11/2022 la 18:28 GMT+2

Rigobert Song, selecționerul Camerunului, este mândru de "fratele său mai mic" Breel Embolo, în ciuda faptului că acesta a marcat golul victoriei pentru naționala Elveției în meciul contra echipei sale.

TOPSHOT - Switzerland's forward #07 Breel Embolo reacts during the Qatar 2022 World Cup Group G football match between Switzerland and Cameroon at the Al-Janoub Stadium in Al-Wakrah, south of Doha on November 24, 2022. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP) (P

Credit imagine: Getty Images

Breel Embolo a fost unicul marcator al partidei dintre Elveția și Camerun, scor 1-0. Atacantul de 25 de ani al celor de la AS Monaco a marcat în minutul 48 din centrarea lui Shaqiri. Născut la Yaounde, capitala Camerunului, Embolo nu a sărbătorit primul său gol marcat la Cupa Mondială.
La finalul partidei, Rigobert Song, selecționerul Camerunului, a vorbit cu atacantul celor de la Monaco. Acesta a dezvăluit că este mândru de cel pe care îl consideră în continuare un frate mai mic, chiar dacă evoluează pentru altă țară:
"Ne știm, e fratele meu mai mic. Vorbim des la telefon și voiam să îl felicit. Așa este fairplay. Doar pentru că suntem în echipe diferite, nu înseamnă că nu mai suntem frați.
Nu a sărbătorit golul, dar asta face parte din fotbal. Sunt fericit și sunt mândru de el. Este alături de naționala Elveției acum și mi-ar fi plăcut să fie alături de mine, dar asta este viața", a declarat Rigobert Song, selecționerul Camerunului.
Citește și:

Embolo a părăsit Camerunul la 5 ani

Embolo a ajuns alături de mama sa în Franța, alături de mama sa. Ulterior, cei doi s-au mutat în Elveția, acolo unde a primit cetățenia în anul 2014. Debutul la naționala de seniori l-a făcut pe 31 martie 2015, într-o partidă amicală, contra Statelor Unite ale Americii.
În vârstă de 25 de ani, Breel Embolo are deja 60 de selecții la echipa națională a Elveției, marcând de 12 ori.
  • 20 de milioane de euro este cota de piață a lui Breel Embolo, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo