Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Camerunului i-a transmis un mesaj clar lui Onana! Cum poate reveni în lot portarul

Alex Masgras

Publicat 28/11/2022 la 16:56 GMT+2

Rigobert Song, selecționerul Camerunului, i-a transmis un mesaj foarte clar lui Andre Onana, după ce acesta l-a exclus din lot pe portarul celor de la Inter, chiar înaintea partidei dintre Camerun și Serbia, încheiată în cele din urmă la egalitate, scor 3-3.

Andre Onana and Rigobert Song

Credit imagine: Getty Images

Andre Onana nu a făcut parte din lotul naționalei Camerunului în egalul de astăzi cu Serbia, scor 3-3. Portarul lui Inter a fost exclus din lot cu câteva ore înaintea partidei care a avut loc astăzi din cauza unor acte de indisciplină.
La un moment dat a apărut și varianta unei plecări a lui Onana din Qatar, dar Rigobert Song, selecționerul Camerunului, a declarat că acest lucru nu este adevărat și că portarul poate reveni în lot, în cazul în care acesta va respecta regulile.
"Bineînțeles că postul de portar este unul important și el este un jucător important, dar ne aflăm într-un turneu dificil și eu știu ce trebuie să fac. Trebuie să mă asigur că echipa are prioritate.
Pentru timpul rămas, l-am rugat să aștepte, să vedem dacă mai rămâne cu noi. L-am rugat să respecte regulile și poate că va reveni în lot", a declarat Rigobert Song, selecționerul Camerunului, potrivit GOAL.
Citește și:

Devis Epassy a jucat în locul lui Andre Onana în Camerun-Serbia

În locul lui Onana, Devis Epassy a apărat poarta Camerunului în meciul de astăzi cu Serbia. Prima partidă a zilei de la Cupa Mondială din Qatar s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.
Camerun a deschis scorul în minutul 29 prin Castelletto, dar finalul primei reprize a aparținut sârbilor. Pavlovic (45+1’) și Milinkovic-Savic (45+3’) au adus-o pe Serbia în avantaj înaintea pauzei.
După pauză a venit rândul lui Mitrovic să înscrie, majorând diferența în minutul 53. Soarta partidei s-a schimbat din minutul 55, odată cu introducerea lui Vincent Aboubakar pe teren. Mai întâi, Aboubakar a redus din diferență în minutul 63, după care i-a pasat decisiv lui Choupo-Moting în minutul 66. În cele din urmă, golul atacantului de la Bayern Munchen a fost și golul care a stabilit rezultatul final al partidei.
În urma acestei partide, Camerun și Serbia se află pe locurile 3, respectiv 4, cu câte un punct fiecare. În ultimul meci al grupei, Camerun va întâlni Brazilia, în timp ce Serbia va juca cu Elveția.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo