Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Selecționerul Spaniei și-a amenințat un jucător. "Nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/11/2022 la 14:32 GMT+2

Unul dintre forbaliștii pe care îi are la dispoziție Luis Enrique a intrat în vizorul selecționerului. Acesta a fost amenințat indirect să aibă mare grijă cum își celebrează viitoarele reușite pe teren, pentru că asta ar putea avea consecințe pentru el.

Ferran Torres and Luis Enrique

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Luis Enrique a răspuns întrebărilor fanilor săi și a naționalei Spaniei într-o interacțiune cu aceștia pe canalul său de Twitch, însă o întrebare care a acoperit atât sfera profesională, dar mai ales pe cea personală, a fost comentată amuzant, dar totodată serios de către managerul de 52 de ani.
Pentru că unul dintre fobaliștii pe care îi are la dispoziție are o relație cu fiica sa, Enrique l-a amenințat pe jucător să aibă grijă în vederea unei eventuale celebrări la un gol, pentru că îl poate costa scump.

Luis Enrique, tăios la adresa unei potențiale reacții a unui elev de-al său

În cadrul unei transmisiuni în direct pe Twitch, selecționerul Spaniei a fost întrebat despre modul cum ar reacționa dacă Ferrran Torres ar celebra un gol în stilul în care l-ar dedica partenerei sale însărcinate, cu mingea sub tricou și cu degetul în gură. Ținând cont că fotbalistul Barcelonei formează un cuplu cu fiica lui Luis Enrique, Sira Martinez, antrenorul spaniol a avut un răspuns tăios și l-a amenințat indirect pe jucătorul de 22 de ani.
"Dacă se va bucura așa? L-aș înlocui imediat, l-aș trimite în tribune și nu ar mai călca vreodată pe un teren de fotbal. Nu-mi plac glumele", a fost răspunsul dat de Luis Enrique.
Totodată, tehnicianul de 52 de ani a răspuns într-un stil amuzant și altei întrebări venite din partea unui internaut, legat de jucătorul pe care îl are la dispoziție și care îi seamănă cel mai mult.
"Este foarte simplu. Jucătorul care-mi seamănă cel mai mult este domnul Ferran Torres. Dacă aș răspunde altfel, fiica mea ar veni și mi-ar tăia capul", a spus selecționerul "Furiei Roja".
Citește și:

Spania a defilat în meciul de debut la turneul final qatarez

Selecționata Spaniei s-a distrat în primul meci de la Cupa Mondială din Qatar, după ce a făcut un meci perfect din toate punctele de vedere împotriva naționalei din Costa Rica. Ibericii s-au impus cu un neverosimil 7-0, însă pe lângă cele 7 goluri, au avut și multe alte ocazii de a marca, dar s-au și apărat exemplar.
Costa Rica nu a contat absolut deloc în atac, fiind poate cea mai ușoară partidă din întreaga carieră a lui Unai Simon, portarul de 25 de ani legitimat la Athletic Club Bilbao, pentru că adversarii nu și-au creat absolut nicio ocazie pe tot parcursul meciului. Bine, ar fi fost și greu să facă asta, din cauza faptului că mingea a stat, în mare parte, doar în posesia spaniolilor, mai exact în 81% din timp.
Două dintre reușitele spaniolilor ș-au avut ca autor chiar pe Ferran Torres, una din lovitură de la 11 metri și una din acțiunea sa personală în zona careului mic, însă fotbalistul de 22 de ani al Barcelonei este în vizorul selecționerului și din alte motive.
Pentru Spania urmează unul dintre cele mai tari dueluri pe care le-ar fi putut avea în faza grupelor, cu Germania, iar cu o eventuală victorie și-ar asigura matematic prezența în fazele eliminatorii ale competiției.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo