Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sergio Aguero sare în apărarea lui Messi după amenințarea pugilistului Canelo Alvarez

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/11/2022 la 12:12 GMT+2

După un gest neintenționat făcut la finalul meciului cu Mexic, în cadrul vestiarului argentinian, Leo Messi a fost amenințat de către un boxer mexican, care s-a arătat indignat de lipsa de respect a decarului Argentinei. Kun Aguero a sărit imediat în apărarea fostului său coleg de cameră.

messi aguero nr 1

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Tibi Munteanu
Foști colegi pentru scurtă vreme la Barcelona, dar mai mult timp în naționala Argentinei și prieteni buni în afara fotbalului, Aguero îi ia apărarea decarului argentinian printr-un răspuns pe Twitter adresat pugilistului mexican care l-a amenințat pe Messi.
Fost campion mondial la box, Canelo Alvarez a fost enervat de faptul că Messi a lovit cu piciorul un tricou de-al unui fotbalist mexican în vestiar, în timp ce petrecea victoria obținută în etapa a 2-a a grupelor Cupei Mondiale.

Aguero i-a răspuns lui Alvarez, în apărarea lui Messi

Nefiind implicat în lotul naționalei Argentinei, Kun Aguero a văzut mesajul amenințător postat de pugilistul mexican și a ținut să îi dea o replică acestuia motivând gestul neintenționat pentru care Messi a procedat astfel legat de tricoul cu care făcuse schimb cu un fotbalist mexican.
"Domnule Canelo, nu caut scuze sau să creez probleme, dar cu siguranță n-ai habar despre fotbal și nu știi ce se întâmplă într-un vestiar.
Tricourile sunt mereu pe jos la finalul meciurilor pentru că sunt pline de transpirație. Apoi, dacă te uiți bine, o să vezi că Messi face mișcarea cu piciorul pentru a-și scoate gheata și lovește tricoul neintenționat", a fost mesajul postat de Kun Aguero.
Citește și:

Gestul lui Messi după victoria cu Mexic care a stârnit controverse

La finalul partidei dintre Argentina și Mexic, în incinta vestiarelor s-au făcut celebrele schimburi de tricouri între fotbaliștii celor două naționale, iar Messi a fost, bineînțeles, cel mai căutat jucător pentru acest lucru.
"Pumele" au declanșat o adevărată fiesta în vestiar, de partida din weekend depinzând în mare măsură păstrarea șanselor la calificarea în optimi. În euforia generală, Leo a fost surprins dând cu piciorul peste tricoul jucătorului mexican care îi oferise echipamentul la schimb, atunci când încerca să se descalțe.
Deși nu a fost un gest intenționat, ci mai degrabă unul accidental, mexicanul Canelo Alvarez s-a înfuriat destul de tare și chiar l-a amenințat public pe Messi, printr-un mesaj postat pe contul său de Twitter.
"Aşa cum eu respect Argentina, aşa trebuie să respecţi şi tu Mexicul. Nu vorbesc despre țară (Argentina), ci despre Messi, din cauza gestului pe care l-a făcut. Să nu dea Dumnezeu să te găsesc!", a scris Canelo Alvarez.
Pentru Argentina urmează "finala" grupei cu Polonia, în cadrul ultimei etape din faza grupelor Campionatului Mondial din Qatar, iar victoria este singurul scenariu prin care "pumele" pot termina grupa pe prima poziție, evitând astfel o confruntare cu Franța în optimi.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo