Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, uluită de finala Cupei Mondiale din Qatar! "Un meci desprins din Rai!" Ce a postat

Bianca Dumitru

Publicat 19/12/2022 la 22:54 GMT+2

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 a ajuns la final, Argentina adjudecându-și trofeul pentru a treia oară în istorie. După finala contra Franței, Sorana Cîrstea s-a arătat impresionată de meci, postând un mesaj pe contul său de Instagram.

Sorana Cîrstea

Credit imagine: Eurosport

Argentina a cucerit Cupa Mondială după o finală de vis cu Franța. Mai multe personalități din lumea sportului au fost impresionate de succesul echipei conduse de Lionel Scaloni, dar și de lupta pe care au dat-o cele două formații în ultimul act al competiției din Qatar.
Printre sportivii care au urmărit finala Campionatului Mondial s-a numărat și Sorana Cîrstea, care a postat un mesaj imediat după încheierea partidei.
Românca, ocupantă a locului 45 în clasamentul WTA, s-a arătat impresionată de spectacolul pus în scenă atât de sportivi, cât și de suporterii celor două echipe, care au creat o atmosferă specială.
"Nu îmi pasă dacă ești fan Leo Messi sau nu, în seara asta a fost un meci desprins din Rai! Sportul are puterea de a uni, de a inspira, de a ne face să visăm. Sportul creează povești făurite prin muncă, sudoare și lacrimi. În seara asta a fost mai mult decât fotbal", a scris Sorana Cîrstea pe contul ei de Instagram.
Sorana Cîrstea, despre finala Cupei Mondiale
Citește și:

Cahill, impresionat de fanii Argentinei

La rândul său, și Darren Cahill a fost uluit de finala Cupei Mondiale, dar și de reacția suporterilor argentinieni după victoria favoriților lor.
Fostul antrenor al Simonei Halep, a redistribuit pe contul său de Twitter imaginile bucuriei din capitala Argentinei și a rezumat în doar două cuvinte magia produsă de fanii "pumelor":
"Wow. Incredibil", a scris Darren Cahill pe contul personal de Twitter.
picture

Andrei Ciobanu și Ion Alexandru, reacții în direct în timpul finalei Cupei Mondiale din Qatar

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol