Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Succesul de la Copa America l-a eliberat pe Messi: "Leo este fericit. Copa America i-a dat viață"

Alex Masgras

Publicat 04/12/2022 la 17:53 GMT+2

Sergio Aguero este convins că Lionel Messi a regăsit motivația de a juca cu zâmbetul pe buze la naționala Argentinei după succesul "pumelor" de anul trecut de la Copa America.

Lionel Messi mit dem Top-Scorer-Award bei der Copa

Credit imagine: Getty Images

Lionel Messi se bucură din plin de parcursul Argentinei la Cupa Mondială din Qatar. Starul argentinian a marcat deja trei goluri și a înscris în premieră într-o partidă din fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale.
Argentina este în sferturi, acolo unde va juca pentru un loc în semifinale contra Olandei. Sergio Aguero, fost coechipier cu Messi la naționala Argentinei, este de părere că starul lui PSG a regăsit bucuria de a evolua pentru echipa națională în momentul în care "pumele" au câștigat anul trecut Copa America.
"Leo va face tot ce îi stă în putință pentru a realiza acest obiectiv dorit de toată lumea. Leo este fericit. Copa America i-a schimbat viața, i-a dat viață. După Copa America, el a fost din nou fericit la echipa națională, ca atunci când eram la U20. A trăit atâta timp cu criticile și a pierdut finale. Copa America l-a eliberat", a spus Aguero, pentru ESPN.
Citește și:

Aguero crede că Brazilia nu vrea să întâlnească Argentina

Succesul de anul trecut din Copa America pentru Argentina a venit pe Maracana, chiar împotriva Braziliei. Argentina s-a impus atunci cu 1-0, iar singurul marcator al partidei a fost Angel Di Maria, în minutul 22.
Sergio Aguero crede că acest rezultat încă îi bântuie pe brazilieni, care nu și-ar dori să înfrunte marea rivală din America de Sud în penultimul act al competiției. Argentina și Brazilia se află pe aceeași parte de tablou, iar cele două se pot întâlni în semifinale.
"Credeți că Brazilia vrea să întâlnească Argentina în semifinale? Brazilia tocmai a pierdut finala Copa America, nu cred că vor acest meci", a mai spus Aguero.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo