Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza începutului de an. Maradona ofertat să devină selecționer

Ion Alexandru

Publicat 03/01/2020 la 13:12 GMT+2

Diego Armando Maradona s-ar putea întoarce pe banca unei echipe naționale. Prieten bun cu președintele din Venezeuela, Maradona primește șansa de a se lupta pentru calificarea la Mondialul din 2022.

Maradona äußerte sich abfällig über einen Schiedsrichter

Credit imagine: SID

Maradona este antrenorul echipei argentiniene Gimnasia La Plata, dar ar putea să-și schimbe postul. Fostul selecționer al Argentinei a anunțat că va rămâne pe banca Gimnasiei doar până la finalul sezonului.
Diego Maradona

Șansa venită de la președinte

Începutul anului a venit cu schimbări majore pentru naționala Venezuelei. Fix cu 3 luni înainte de începere a grupei sudamericane de calificare la Campionatul Mondial din Qatar. Selecționerul Rafael Dudamel a fost demis, iar acum venezuelenii îi caută un înlocuitor.
Principalul favorit și nume vehiculat este cel al lui Maradona, care este admirator declarat al Venezuelei și mare susținător al președintelui controversat Maduro.
Maradona ar putea debuta ca selecționer exact în ziua în care România joacă barajul pentru Euro 2020 în Islanda. Pe 26 martie, Venezuela are prima partidă din preliminariile pentru următorul campionat mondial, în Columbia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo