Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriză uriașă! Cine e fotbalistul pe care Luis Enrique nu și l-ar fi dorit în lotul Spaniei la Cupa Mondială din Qatar

Bianca Dumitru

Publicat 29/03/2023 la 20:46 GMT+3

Fostul selecționer al Spaniei, Luis Enrique, a anunțat în această săptămână că și-ar fi dorit să lase acasă un jucător din lotul pentru Cupa Mondială din Qatar 2022. Jurnaliștii de la Marca au anunțat că ar fi vorba despre Ansu Fati, decarul Barcelonei.

Maroc - Spania, la Cupa Mondială din Qatar 2022

Credit imagine: Getty Images

Luis Enrique a dezvăluit în această săptămână că există un jucător pe care l-a avut în lotul Spaniei pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 și pe care și-ar fi dorit să-l lase acasă.
Fostul selecționer a făcut acest comentariu în timpul unui stream pe Twitch, platformă pe care este destul de activ. Enrique a spus că au fost discuții lungi între membrii staff-ului tehnic cu privire la convocarea acestui fotbalist, al cărui nume nu a fost pronunțat.
"Aș face o schimbare... Există un jucător pe care nu l-aș mai lua. Acum o pot spune, deși nu voi spune pe cine aș lăsa acasă sau pe cine aș lua. A fost un jucător pe care mi-ar fi plăcut să-l aduc și altul pe care l-am luat, iar ceea ce am văzut la el nu a fost ceea ce mă așteptam", a declarat Luis Enrique într-o conversație cu un influencer spaniol.
Conform jurnaliștilor publicației Marca, fotbalistul pe care fostul selecționer ar vrea să nu-l fi luat în Qatar este Ansu Fati, decarul Barcelonei, care nu a reușit să impresioneze în cele două apariții în tricoul Spaniei, în meciurile cu Japonia și Maroc.
Vestea că Fati este cel la care a făcut aluzie Luis Enrique vine la doar câteva ore după ce tatăl fotbalistului a vorbit despre faptul că atacantul de 20 de ani nu primește suficiente minute în tricoul Barcelonei.
Citește și:

Tatăl lui Ansu Fati pune presiune pe Xavi

Tatăl lui Ansu Fati este deranjat de modul în care fiul său este tratat la Barcelona. Într-un interviu acordat presei din Spania, Bori Fati a vorbit despre situația numărului 10 al catalanilor.
Acesta este de părere că nu primește suficiente șanse de la Xavi și că merită să joace mult mai mult, în condițiile în care este un produs al academiei La Masia și un component al echipei naționale a Spaniei:
"Sunt nervos ca tată, da. Ca orice tată. Când vezi că Ansu joacă atât de puțin te enervezi puțin. I-am spus că merită mult mai mult. Ansu juca înainte de accidentare, iar atunci erau Messi, Suarez, Dembele, Griezmann. Mă deranjează că i se oferă un minut, două minute.
Atacanții de acolo sunt fenomenali, dar vorbim de Ansu Fati, de la naționala Spaniei, nu e doar un băiat. A venit din La Masia. Dacă nu îi oferi asta, ce îi oferi? Ansu merită mult mai multe, vorbim despre numărul 10 al Barcelonei", a spus Bori Fati, care a mai dezvăluit că se gândește serios la o mutare a fiului său la Sevilla și că exclude în acest moment orice ofertă de la Real Madrid, fără a le închide de tot ușa "galacticilor":
"La Barca mi-au spus că vor paria pe Ansu, mi-au spus asta foarte clar. Când am discutat cu Jorge Mendes (n.r. agentul său), primul lucru pe care mi l-a spus a fost că Ansu vrea să rămână și să continue să joace pentru Barcelona. Ca tată, eu cred altceva, dar Ansu nu e de acord.
Mă gândesc mult la Sevilla, să mergem acasă. Acum nu iau în calcul o ofertă de la Real Madrid, deoarece Ansu nu ar accepta. Nu pot să îl duc pe Ansu undeva unde nu vrea să meargă. Dar nu voi vorbi niciodată urât despre Madrid deoarece sunt două cluburi mari și nu se știe niciodată ce îți rezervă viața", a adăugat tatăl decarului Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo