Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

The Times, anunț uriaș: Transferul lui Messi de la PSG se va concretiza după Cupa Mondială din Qatar

Irina Aldea

Publicat 27/11/2022 la 19:24 GMT+2

The Times a făcut o dezvăluire uriașă în weekend. Potrivit publicației din Marea Britanie, Leo Messi urmează să plece de la PSG în 2023, destinația fiind MLS.

Leo Messi

Credit imagine: Getty Images

Inter Miami este "foarte aproape" de achiziționarea superstarului argentinian al lui Paris Saint-Germain, Lionel Messi, potrivit unui articol bombă din The Times. Clubul din Major League Soccer al lui David Beckham ar fi încrezător că va reuși să încheie o înțelegere pentru jucătorul de 35 de ani după Cupa Mondială din 2022 din Qatar.
Contractul fostului jucător al Barcelonei la PSG expiră la finalul actualului sezon, astfel că mutarea ar fi posibilă. Inter Miami negociază în Qatar pentru a ajunge la un acord cu Lionel Messi. Superstarul argentinian ar urma să ajungă într-un campionat la care a visat, în Major League Soccer (MLS).
Se pare că influența lui Beckham ar fi, de asemenea, o parte esențială a înțelegerii. În calitate de ambasador al Qatarului la această Cupă Mondială, fostul căpitan al Angliei are o legătură directă cu proprietarii PSG, în timp ce relația sa cu Messi a fost cimentată de colaborarea lor de lungă durată cu Adidas.
CITEȘTE ȘI:

Leo Messi, foarte aproape de Inter Miami, potrivit The Times

Clubul din MLS consideră că Messi va părăsi actuala sa echipă, Paris Saint-Germain, atunci când contractul său va expira la sfârșitul sezonului actual. Un acord pentru a-l aduce pe Messi la Inter Miami l-ar face pe acesta cel mai bine plătit jucător din istoria MLS, adaugă englezii de la The Times.
Inter Miami - care este deținută în coproprietate de David Beckham - ar putea face, de asemenea, demersuri pentru foștii coechipieri ai lui Messi, Cesc Fabregas și Luis Suarez. Messi și-a subliniat anterior dorința de a juca în SUA, spunând: "Mi-ar plăcea să joc în Statele Unite într-o zi; a fost întotdeauna unul dintre visele mele". Potrivit colegilor de la , superstarul argentinian ar avea deja o casă de vacanță la Miami, ceea ce ar ușura procesul mutării în MLS.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo