Tite, selecționerul Braziliei, i-a răspuns lui Kylian Mbappe. Starul lui PSG a deranjat prin afirmațiile sale, atunci când a spus că echipele naționale din America de Sud au o misiune mult mai ușoară în preliminariile pentru Cupa Mondială, spre deosebire de naționalele din Europa.
"Poate că el (n.r. Mbappe) vorbește despre aceste întâlniri din Nations League sau despre meciurile amicale din Europa, dar nu despre preliminariile pentru Cupa Mondială.
Cu tot respectul, noi nu trebuie să jucăm cu Azerbaidjan. Noi nu avem adversari care să ne ofere vreo pauză. Preliminariile de aici au un nivel de dificultate mult mai ridicat decât grupele din Europa", a spus Tite pentru ESPN Brazilia.
Cupa Mondială FIFA
Tite acuză Tunisia că a încercat să îl accidenteze pe Neymar înainte de Cupa Mondială din Qatar
28/09/2022 LA 10:35
Citește și:

Ce a spus Kylian Mbappe?

În 2002, Brazilia devenea ultima echipă din America de Sud care se impunea la Cupa Mondială, după finala cu Germania. De atunci, Italia, Spania, Germania și Franța au cucerit mult râvnitul trofeu.
Despre această situație a vorbit și Kylian Mbappe, care a găsit și un motiv pentru care echipele din Europa au câștigat ultimele ediții de Cupă Mondială:
"Argentina și Brazilia nu au un nivel ridicat al competiției în preliminariile din America de Sud, fotbalul nu este la fel de dezvoltat ca în Europa. Poate de aceea câștigătorii ultimelor Cupe Mondiale au fost din Europa", a spus Mbappe, citat de GOAL.
Cupa Mondială din Qatar din acest an va avea loc în perioada 20 noiembrie-18 decembrie.
Cupa Mondială FIFA
Prețuri exorbitante la Mondialul din Qatar! Familiile fotbaliștilor englezi au fost avertizate
28/09/2022 LA 08:27
Cupa Mondială FIFA
"Îngrijorare pentru Cupa Mondială". Germania, criticată de presă după egalul cu Anglia
27/09/2022 LA 15:28