Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Un star al naţionalei Franţei ratează Campionatul Mondial! A fost "rupt" de Camavinga, la antrenamentul de marţi

Cristian Mihală

Actualizat 16/11/2022 la 08:12 GMT+2

Christopher Nkunku s-a accidentat la antrenamentul de marţi al naţionalei Franţei şi va rata Campionatul Mondial.

Christopher Nkunku - France

Credit imagine: Getty Images

Didier Deschamps are mari probleme înainte de startul Cupei Mondiale din Qatar. Ngolo Kanté și Paul Pogba nu au fost convocaţi, fiind accidentaţi, iar Benzema şi Varane nu sunt recuperaţi total după problemele medicale avute.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Ieri, la o şedinţă de pregătire a "cocoşilor", selecţionerul l-a pierdut pentru Qatar şi pe Christopher Nkunku, vedeta lui RB Leipzig. Acesta a suferit o entorsă şi nu va mai face parte din planurile staffului tehnic pentru CM.
Eduardo Camavinga a intrat foarte tare la mijlocaşul ofensiv de la Leipzig, accidentându-l. L'Equipe anunţă că în locul lui Nkunku va fi convocat Randal Kolo Muani, atacantul lui Eintracht Frankfurt. Acesta are 5 goluri şi 10 pase decisive în cele 14 meciuri de Bundesliga jucate în actuala stagiune.
17 goluri a marcat Nkunku în toate competiţiile, în acest sezon pentru Leipzig. El era în forma vieţii, după ce sezonul trecut marcare 31 de goluri (6 în grupele Champions League) şi îşi ajutase echipa cu 17 pase decisive. În presa din Vest s-a scris deja că jucătorul francez ar avea un pre-contract cu Chelsea, care va plăti 80 de milioane de euro pentru transferul lui.

Campionatul Mondial 2022 | Promisiunea francezilor

Fotbaliştii naţionalei Franţei şi-au anunţat marţi intenţia de a oferi sprijin financiar unor ONG-uri care lucrează "pentru apărarea drepturilor omului" şi şi-au reiterat "ataşamentul" faşă de "refuzul tuturor formelor de discriminare" înainte de Cupa Mondială, 2022 din Qatar, informează AFP.
Într-o scrisoare publicată pe reţelele de socializare, campionii mondiali en titre recunosc "un context zbuciumat" în jurul acestei Cupe Mondiale: "Fiecare dintre noi trebuie să-şi asume partea" de responsabilitate, au explicat ei, alăturându-se altor naţiuni calificate care s-au exprimat deja în legătură cu acest subiect, cum ar fi Australia, Statele Unite sau Danemarca.
În Grupa D a Mondialului din Qatar, Franţa va întâlni Australia (21 noiembrie), Danemarca (26 noiembrie) şi Tunisia (30 noiembrie).
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo