Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Variantă șoc pentru transferul lui Joao Felix

Marian Ursescu

Publicat 10/12/2022 la 10:39 GMT+2

Evoluțiile starului portughez de la Atletico Madrid la Cupa Mondială au aprins piața transferurilor. Patronul Gil Marin negociază deja trecerea sa în Premier League

Joao Felix of Portugal controls the ball during the FIFA World Cup Qatar 2022 Round of 16 match between Portugal and Switzerland at Lusail Stadium on December 6, 2022 in Lusail City

Credit imagine: Getty Images

Aston Villa a ajuns în pole-position pentru transferul portughezului Joao Felix de la Atletico Madrid. Asta după ce atacantul portughez era vânat din toate părțile. Manchester United își făcuse planuri pentru ca lusitanul să-l înlocuiască pe conaționalul său, Cristiano Ronaldo.
Evoluțiile la Cupa Mondială cu Portugalia, i-au ridicat din nou cota lui Joao Felix. Atacantul a marcat împotriva Ghanei și a oferit apoi două pase de gol în disputa cu Elveția, câștigată de portughezi cu 6-1. Potrivit ziarelor din Spania, dar și din Marea Britanie, Arsenal, Chelsea și Manchester United sunt direct interesate de transferal lui Joao Felix.

Are ușa deschisă să plece de la Atletico

Marcasubliniază însă că Aston Villa este echipa care are cele mai mari șanse, echipa lui Unay Emery fiind cea mai avansată în tratative.
Felix a devenit al patrulea cel mai scump jucător din istorie când s-a făcut mutarea sa de la Benfica la Atletico pentru 113 milioane de lire sterline. Dar nu a reușit să-și justifice prețul, marcând doar 24 de goluri în La Liga, în trei ani și jumătate.
Mai mult, sursele din Spania susțin că Felix s-a certat cu managerul Diego Simeone. Asta a făcut ca portughezul să aibă ușa deschisă pentru un nou transfer, iar patronul clubului, Gil Marin, negociază deja o înțelegere cu Villa.
Rămâne de văzut ce va allege și jucătorul, dar o calificare a Portuglaiei, în semifinalele Cupei Mondiale, coroborată cu o evoluție bună a lui Joao Felix, ar putea schimba total datele.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată dinApp Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo