Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Veste dură pentru Argentina înaintea optimilor Cupei Mondiale! Di Maria ar putea lipsi din primul "11"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 03/12/2022 la 19:09 GMT+2

Campionatul Mondial 2022 | Angel Di Maria ar putea rata partida dintre Argentina și Australia din optimile turneului din Qatar. Selecționerul "pumelor" caută cea mai bună variantă pentru a-l înlocui pe mijlocașul lui Juventus.

La delusione di Angel Di Maria, Argentina-Arabia Saudita, Getty Images

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Argentina va juca în această seară pentru un loc în sferturile Campionatului Mondial din Qatar împotriva Australiei. Lionel Scaloni are bătăi de cap înaintea acestei partide, unul dintre cei mai buni oameni ai săi fiind incert.
Angel Di Maria este accidentat și nu știe dacă va putea intra în meciul din optimi, selecționerul luând în calcul 3 variante pentru înlocuirea sa. Angel Correa, Papu Gomez și Paulo Dybala sunt variantele pe care antrenorul le ia în calcul pentru postul de înlocuitor al mijlocașului de la Juventus.
"Ieri a fost o zi de refacere și relaxare pentru toți jucătorii, așa că antrenamentul de ieri s-a bazat doar pe analizarea adversarului. În această după amiază vom avea o sesiune de antrenament în care vom decide cine va intra din primul minut. Vom vedea cum a evoluat recuperarea lui Di Maria, dar și a celorlalți jucători. Dacă totul este bine va juca", a fost comunicatul Federației argentinie, conform juvefc.com.
Di Maria este un jucător cheie pentru planul de joc al lui Scaloni, însă tehnicianul nu îl va forța pe jucător dacă va vedea că nu este refăcut 100%. Pe site-ul oficial al celor de la Juventus s-a scris că selecționerul sud-americanilor ar trebui să ia cea mai bună decizie și să nu îl utilizeze pe jucător dacă forma fizică nu este la potențial maxim.
Citește și:

Messi va juca meciul cu numărul 1000 chiar în optimile Cupei Mondiale

Partida dintre Argentina și Australia va fi una aniversară pentru Lionel Messi. Starul lui PSG va juca cel de-al 1000-lea meci la nivel de profesioniști, bornă pe care a atins-o și Cristiano Ronaldo acum 2 ani.
Decarul argentinian a câștigat 41 de trofee în acest timp, marcând 788 de goluri și oferind 348 de assist-uri, însă își poate îmbunătăți cifrele chiar în această seară. Argentina este mare favorită la casele de pariuri, având o cotă de 1,25, în timp ce Australia are cotă 14 la victorie. Chiar dacă pornesc cu prima șansă, jucătorii din naționala "pumelor" nu se vor culca pe o ureche după ceea ce au pățit în partida de debut din grupele Mondialului, atunci când au fost învinși de Arabia Saudită.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo