Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru fanii care merg în Qatar! De ce nu vor putea urmări meciurile de la Mondial în camerele de hotel

Bianca Dumitru

Publicat 03/10/2022 la 21:20 GMT+3

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va debuta pe 20 noiembrie. Cu aproape o lună și jumătate înainte de startul competiției, suporterii care vor merge în Qatar au primit vestea că nu vor putea urmări meciurile în camerele lor de hotel.

Al Rihla, mingea oficială a Cupei Mondiale din Qatar

Credit imagine: Getty Images

Au mai rămas circa 6 săptămâni până la startul turneului final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Dacă recent jurnaliștii ESPN au vorbit despre care este stadiul pregătirilor pentru competiție, acum englezii au anunțat ce îi așteaptă pe suporterii care vor călători în Qatar.
Potrivit celor de la Daily Mail, fanii care vor face deplasarea în Orientul Mijlociu nu vor putea urmări din camerele de hotel partidele de la Cupa Mondială. Deși sumele pe care vor trebui să le plătească pentru cazare se ridică la zeci de mii de euro, suporterii nu se vor putea bucura de spectacolul fotbalistic decât dacă vor merge pe stadion.
Asta pentru că hotelurile din regiunea Doha trebuie să achite circa 27.600 de euro pentru a putea transmite meciurile de la BeIN Sports, sumă pe care șefii multor unități nu sunt dispuși să o plătească.
Decizia hotelierilor de a nu transmite meciurile de la Cupa Mondială a fost întâmpinată cu consternare. Fani spun că aceasta ar trebui să fie una dintre puținele opțiuni de divertisment pe care le vor avea în condițiile în care se vor lovi de multe reguli extrem de stricte.
Citește și:

PROGRAMUL CAMPIONATULUI MONDIAL DIN QATAR 2022

Campionatul Mondial din Qatar, 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo