Articol scris de Alex Ioniță
Paul Pogba a suferit o ruptură a meniscului lateral, acesta accidentându-se în timpul unui antrenament în Los Angeles, săptămâna trecută. Jucătorul de 29 de ani s-a întors în Italia, pentru o serie de investigații, părăsind lotul celor de la Juventus, care încă se află în pre-sezon, în Statele Unite ale Americii.
În momentul de față, potrivit jurnaliștilor de la Gazzetta dello Sport, există două posibilități de recuperare, iar în cel mai ghinionist scenariu, mijlocașul francez ar putea lipsi până în 2023.
Serie A
Juventus încearcă un transfer de urgență, după ce Pogba s-a accidentat și va rata startul sezonului
28/07/2022 LA 15:26
Una dintre posibilități ar fi înlăturarea unei bucăți din menisc, variantă care l-ar ține pe tușă pe Pogba între 40 și 60 de zile, dar această operație ar putea să îi afecteze mobilitatea.
Cea de-a doua variantă este sudarea leziunii, însă această metodă ar necesita între 4 și 5 luni. În aceste condiții, având în vedere că în iarnă se va disputa turneul final al Cupei Mondiale, există varianta ca Paul Pogba să nu facă parte din lotul Franței.
Citește și:

Juventus, nevoită să caute alt mijlocaș

Din cauza accidentării lui Pogba, Juventus este nevoită să își caute alt mijlocaș. În momentul de față, potrivit Calciomercato, oficialii "Bătrânei Doamne" își doresc transferul lui Saul Niguez, jucătorul celor de la Atletico Madrid.
Mutarea s-ar putea realiza, deoarece clubul italian îl vrea sub formă de împrumut. Cu toate că a fost un om de bază în echipa lui Diego Simeone, mijlocașul spaniol a mai fost împrumutat sezonul trecut la Chelsea, deci o nouă mutare nu este imposibilă.
Dacă Juventus nu va reuși să aducă un alt mijlocaș central, singurele două opțiuni din lot pentru mijlocul terenului sunt Weston McKennie și Adrien Rabiot.
Fotbal
Cele mai scumpe 10 transferuri în Premier League din toate timpurile
05/07/2022 LA 15:22
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
01/07/2022 LA 09:39