Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Vești proaste pentru Portugalia! Lusitanii, fără un jucător important înainte de optimile Cupei Mondiale

Bianca Dumitru

Publicat 30/11/2022 la 20:06 GMT+2

Portugalia este calificată matematic în optimile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Înaintea partidei din ultima etapă a grupelor, cu Coreea de Sud, lusitanii au aflat că ar putea rămâne fără Nuno Mendes, care s-a accidentat în meciul cu Uruguay.

Portugalia

Credit imagine: Getty Images

Portugalia a obținut matematic calificarea în optimile Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, după meciul din a doua etapă a grupelor, încheiat cu o victorie împotriva Uruguayului, scor 2-0.
În startul partidei cu sud-americanii, lusitanii și-au pierdut un jucător important, care riscă să nu mai poată reveni pe teren pentru tot restul competiției. Nuno Mendes s-a accidentat la coapsă și a fost scos de pe teren în minutul 41.
Potrivit jurnaliștilor L'Equipe, fundașul de 20 de ani al celor de la PSG nu s-a antrenat alături de coechipierii săi în cursul acestei zile. În plus, accidentarea suferită este asemănătoare celei cu care s-a mai confruntat în acest sezon, probleme care l-au ținut departe de teren timp de 3 săptămâni.
Astfel, fotbalistul ar putea să rateze tot restul Campionatului Mondial din Qatar. Federația Portugheză de Fotbal nu a comentat aceste informații și nu a oferit până acum detalii despre accidentarea lui Nuno Mendes.
Fundașul a jucat doar 41 de minute la această ediție a Cupei Mondiale, în meciul cu Uruguay, în prima partidă, contra Ghanei, fotbalistul lipsind din cauza unor probleme medicale.
Citește și:

Portugalia, calificată matematic în optimile Cupei Mondiale

Pentru Portugalia urmează vineri, de la ora 17:00, ultimul meci din faza grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. Lusitanii vor înfrunta Coreea de Sud.
Înaintea partidei, echipa lui Cristiano Ronaldo este calificată matematic în optimile competiției, având 6 puncte după duelurile cu Ghana și Uruguay. Pe locul 2 al grupei H se află Ghana, cu 3 puncte, în timp ce Coreea de Sud și Uruguay sunt pe locurile 3 și 4, cu câte un singur punct.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo