Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Xavi, cu ochii pe duelul Spania - Germania de la Cupa Mondială! Ce fotbalist va urmări cu atenție

Bianca Dumitru

Publicat 27/11/2022 la 14:08 GMT+2

Spania și Germania se vor înfrunta în această seară, de la ora 21:00, într-un meci din a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Xavi va fi cu ochii pe unul dintre jucătorii din naționala lui Hansi Flick.

Xavi Hernández en el banquillo del Camp Nou.

Credit imagine: Getty Images

Spania - Germania este cel mai tare meci de astăzi, din a doua etapă a grupelor de la turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022, miza fiind uriașă pentru naționala lui Hansi Flick, învinsă în prima etapă de Japonia, scor 1-2.
Partida va pune față în față nume uriașe ale fotbalului mondial, iar antrenorii celor mai importante cluburi din lume îi vor urmări cu atenție pe jucătorii pe care îi antrenează sau pe care și-i doresc în lot.
Conform jurnaliștilor din Spania, Xavi va fi foarte atent la prestația lui Ilkay Gundogan, care va fi, cel mai probabil, titular în echipa Germaniei, așa cum s-a întâmplat și în prima partidă a nemților de la Cupa Mondială, contra Japoniei.
Potrivit Mundo Deportivo, mijlocașul de 32 de ani este unul dintre cei 10 fotbaliști care se află în vizorul Barcelonei, astfel că antrenorul este așteptat să le dea "undă verde" oficialilor clubului pentru a începe negocierile.
Citește și:

Gundogan, în atenția mai multor cluburi din Europa

Ilkay Gundogan mai are contract cu Manchester City doar până la finalul acestui sezon, iar până acum nu s-a arătat prea dornic să-și prelungească înțelegerea, motiv pentru care presa internațională a început să facă speculații cu privire la viitorul său.
Conform jurnaliștilor din Spania, fotbalistul de 32 de ani a intrat în atenția Barcelonei. Cei de la Mundo Deportivo au anunțat la jumătatea acestei luni că șefii de pe Camp Nou nu cred în șansele lor de a-l transfera în iarnă pe Bernardo Silva, astfel că au pus ochii pe Gundogan.
Germanul s-ar potrivi în echipa lui Xavi pentru că poate evolua atât ca mijlocaș central, cât și în atac, dar transferul nu va fi ușor de realizat pentru că fotbalistul este titular în echipa lui Guardiola.
Oficialii campioanei Angliei s-ar putea gândi să-i dea drumul totuși în iarnă lui Gundogan, pentru a obține în schimbul lui o sumă de bani, la finalul actualului sezon acesta putând pleca liber de contract de la Manchester.
Potrivit presei din Anglia, Ilkay Gundogan este dorit și de șefii celor de la Galatasaray. Turcii sunt optimiști că îi vor obține semnătura titularului din echipa lui Pep Guardiola.
Dacă ar ajunge la Istanbul, Gundogan ar fi al treilea nume mare transferat de Galata în ultimul an. În vară, în echipa lui Okan Buruk au ajuns Mauro Icardi de la PSG și Juan Mata de la Manchester United.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo