Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zidane vrea ca Mondialul din Qatar să se desfășoare normal! "Renunțați la polemici!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 25/10/2022 la 11:11 GMT+3

Zinedine Zidane a vorbit la începutul acestei săptămâni despre turneul final al Campionatului Mondial de fotbal din Qatar 2022. Francezul a spus că își dorește ca oamenii să renunțe la boicot și să permită competiției să aibă loc în condiții normale.

Zinédine Zidane

Credit imagine: Getty Images

Fostul mare fotbalist francez Zinedine Zidane a declarat, luni, în perspectiva Cupei Mondiale din Qatar din acest an, care a generat numeroase polemici și apeluri la boicot, că "trebuie renunțat la polemică și lăsat loc jocului".
"Eu doresc o competiție foarte frumoasă pentru echipa Franței. Nu știu dacă voi merge în Qatar", a declarat legendarul jucător, prezent la muzeul Grevin din Paris unde a venit să inaugureze o nouă statuie de ceară cu chipul său.
De la atribuirea Cupei Mondiale din 2010 Qatarului, competiția, care va debuta pe 20 noiembrie, a suscitat numeroase polemici pe subiecte precum respectarea drepturilor omului sau protecția mediului.
Condițiile de muncă ale muncitorilor străini care au construit infrastructurile și desfășurarea competiției pe cele opt stadioane, între care șapte nou construite, au generat constant numeroase discuții.
Citește și:
Chestionat în legătură cu Mondialul din 2022, Zidane a apreciat că "trebuie lăsat loc jocului și Cupei Mondiale pentru toți pasionații care vor doar fotbal și pentru a petrece momente frumoase".
Starul Cupei Mondiale din 1998 a venit la evenimentul în onoarea sa alături de părinții săi, soție și copii. "Este un privilegiu să mă aflu la Grevin și cu atât mai mult să fiu înconjurat de fani", a adăugat Zidane.
Noul "Zizou" de ceară a fost instalat alături de alte staruri ale fotbalului, Kylian Mbappe, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic și Pele.
Sursa: AGERPRES
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo