Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit care e favorita sa la Cupa Mondială din Qatar! Motivul invocat de suedez

Bianca Dumitru

Publicat 09/12/2022 la 19:59 GMT+2

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 a ajuns la faza sferturilor de finală. Înainte de meciurile din această fază a competiției, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că Argentina este echipa pe care o susține, iar asta datorită lui Lionel Messi.

Zlatan Ibrahimovic

Credit imagine: Getty Images

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022 a ajuns la faza sferturilor de la finală, meciurile fiind programate astăzi și mâine.
Înaintea celor 4 partide care vor decide echipele calificate în semifinale, Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre echipa pe care o susține la această ediție a competiției.
Fotbalistul celor de la AC Milan a dezvăluit că își dorește ca trofeul mondial să ajungă la fostul său coechipier, Lionel Messi, alături de care a jucat la Barcelona, în sezonul 2009/10: "Sper să câștige Argentina! Datorită lui Messi!"
Argentina nu a mai cucerit un trofeu la Cupa Mondială din 1986, când în echipa națională erau Diego Maradona, Hector Enrique, Nery Pumpido și Jorge Valdano.
Sud-americanii vor înfrunta în această seară, de la ora 21:00, Olanda, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Qatar.
Citește și:

"Vreau să-l văd pe Messi plângând"

Nu toată lumea își dorește, însă, ca Lionel Messi să își adauge în palmares trofeul mondial. Brazilianul Fred, fost internațional al Selecao (29 de meciuri și 18 goluri), a recunoscut că și-ar dori ca Brazilia să se califice în finala Cupei Mondiale după o victorie în fața Argentinei.
Fostul atacant al lui Lyon (2005-2009) nu s-a ferit să afirme că ar vrea să-l vadă pe Messi plângând după meci, o declarație care cu siguranță i-a adus mulți dușmani în Țara Tango-ului.
"Vreau o semifinală Brazilia-Argentina. Vreau haos, frământări. Vreau să-l văd pe Neymar jubilând și pe Messi plângând", a spus Fred pentru TV Globo, un post de televiziune din țara sa.
Dorința brazilianul a fost spulberată. Brazilia și Argentina ar fi putut să se întâlnească în semifinalele competiției, dar acest lucru nu mai este posibil pentru că naționala lui Neymar a fost învinsă la penalty-uri, în această seară, de Croația. Astfel, dacă trece de Olanda, Argentina va juca împotriva vicecampioanei mondiale en-titre pentru un loc în finală.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo