Rădoi și Olăroiu sunt probabil cei mai importanți arhitecți ai celei mai mari performanțe făcute de o echipă de club din România, după 1989. Cei doi au dus FCSB la un minut distanță de finala Cupei UEFA, în 2006.
Ulterior, Rădoi și Oli au colaborat la Al Hilal, Al Ain și Al Ahli, relația dintre ei solidificându-se și mai mulți.
În prezent, Olăroiu e de departe cel mai bine plătit antrenor român, lucrând la Jiangsu Suning din 2018, în timp ce Rădoi și-a demonstrat și el clasa. După un turneu final istoric, în care a dus România până în semifinalele Euro U21, fostul închizător a primit șansa de a antrena naționala.
Fotbal
Răzvan Burleanu a explicat motivele pentru care Edi Iordănescu a fost numit selecționerul României
ACUM O ORĂ
Actualul tehnician al primei reprezentative visează la momentul în care va lucra din nou cu bunul său prieten și a găsit chiar formula perfectă pentru ca acest lucru să se întâmple: Olăroiu, care deține o avere impresionantă, în rolul de patron, iar el antrenor.
"Eu nu am bani să achiziţionez o echipă de unul singur. Chiar şi aşa e greu, în doi. Vorbim de o echipă cu buget de 7-8-10 milioane. Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri. I-am zis, dacă vei lua o echipă şi te vei gândi la un antrenor şi nu ai, de unde sunt. eu vin. Ar fi visul meu ca el să fie patron. Pe lângă că era "tăticul" meu, acum a devenit şi naşul fetiţei mele mici", spus Rădoi, pentru AntenaSport.

Rădoi vrea să se întoarcă la o echipă de club

Mirel Rădoi a recunoscut de curând, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, că se gândește să părăsească naționala după Campionatul Mondial din 2022.
Deși postul de selecționer e văzut de mulți antrenori drept punctul cel mai înalt al unei cariere, Rădoi este foarte clar privind viitorul său. Fostului apărător îi lipsește ciclul de zi cu zi din viața unei echipe de club și nu are de gând să își prelungească înțelegerea cu naționala.
"După expirarea actualului contract, vreau să preiau o echipă de club. Am anunțat conducerea FRF că ultima prezență va fi la Campionatul Mondial din 2022. Ei trebuie să înceapă cu ceva timp înainte deja să caute și să gândească ce urmează pentru națională din acel moment", a spus Rădoi pentru sursa citată.
Fotbal
Edi Iordănescu, primele reacții din postura de selecționer: "Am fost susținut de americani"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Final de sezon pentru Ianis Hagi! Mijlocașul, operat la ligamentele încrucișate
ACUM O ORĂ