Michael Beale, asistentul lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Gică Hagi. Englezul a rememorat Mondialul de neuitat reușit de România în 1994. Un golul marcat de Hagi în poarta Columbiei l-a fascinate pe antrenorul secund al scoțienilor de la Rangers.
Ce jucător frumos a fost Gheorghe Hagi. Îmi amintesc un gol incredibil înscris pentru România la Cupa Mondială din 1994. Aveam 13 ani și am stat treaz până târziu pentru acest meci. Jucătorii de picior stâng sunt diferiți - Michael Beale, potrivit Inside Futbol

Ce i-a transmis Steven Gerrard lui Gică Hagi despre Ianis

Romanian Liga I
CFR Cluj are un nou obiectiv după calificarea în sferturile Cupei României! Anunțul lui Dan Petrescu
IERI LA 21:10
Într-un interviu oferit pentru Corriere dello Sport, Gică Hagi a vorbit despre ultima perioadă petrecută de Ianis în fotbalul european. Caracterizat de jurnaliștii italieni drept "legendarul decar de la Barcelona și Real Madrid", Hagi a dezvăluit discuția pe care a avut-o cu Gerrard, din perspectiva jocului lui Ianis:
Fiul meu este un jucător extrem de talentat, un adevărat număr 10 care poate face totul pe teren. Perioada petrecută la Fiorentina i-a rămas în suflet. Experiența de acolo l-a dus, apoi, la Genk. Acum, Gerrard își dorește să-l oprească la Rangers și mi-a spus personal că Ianis reușește lucruri excepționale la echipă. Ianis poate să devină un decar de top, sunt 100% sigur. Nu fuge de provocările mari și îi place să facă diferența în meciurile importante.

Ianis, debut excelent la Rangers

În cele 12 apariții pentru Rangers în toate competițiile, Hagi Jr. a marcat 3 goluri și a oferit 2 assist-uri, reușind să creeze multe faze periculoase. Momentan nu se știe unde va juca Ianis începând din sezonul viitor.
Rangers trebuie să achite suma de 5 milioane de euro pentru a-l cumpăra definitiv, însă decizia finală a scoțienilor va depinde de alegerea lui Steven Gerrard, despre care s-a vorbit că ar putea pleca de pe Ibrox. Lazio, Sevilla și Ludogorets sunt cluburile despre care s-a zvonit, în presa internațională, că ar fi interesate de Ianis.
https://i.eurosport.com/2020/05/15/2819326.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Gică Hagi, mesaj clar: "Nu cred că există un club în lume care să facă asta!" Ce spune de Europa
11/11/2022 LA 20:58
Romanian Liga I
Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"
04/11/2022 LA 21:58