Crescut de Juventus încă de când avea 7 ani, Claudio Marchisio a decis să se retragă din activitate în 2019, la doar 33 de ani. Fostul internațional italian a jucat timp de 13 ani în tricoul lui Juventus, iar ultimul sezon l-a petrecut în Rusia, la Zenit.
Marchisio a fost pe coperta jocului FIFA 13, versiunea italiană, alături de Leo Messi. Din păcate, accidentările l-au forțat să se retragă devreme.
https://i.eurosport.com/2019/10/02/2688151.jpg
Fotbal
Marchisio: "Barcelona îl are pe Messi, dar cel mai bun din istorie e Iniesta"
23/11/2019 LA 09:15

Verdictul lui Marchisio

Într-un interviu pentru Tuttosport, Marchisio a vorbit despre contextul actual, spunând că jucătorii nu ar trebui să se teamă să revină pe teren.
Dacă aș mai juca, m-aș întoarce pe gazon fără prea multe griji. Dar vorbesc pentru mine, înțeleg faptul că sunt jucători care nu se simt în siguranță să joace. Știu că sunt jucători care nu au dispoziția de a juca, le respect sentimentele. Eu, personal, aș juca. Nu pot exista riscuri într-un sport de contact. Trebuie structurat astfel încât riscurile să fie minime, dar dacă așteptăm să fie 0 riscuri, nu se va mai juca niciodată!
Marchisio consideră că este absolut necesar pentru italieni ca fotbalul să revină cât mai curând.
Este una dintre cele mai mari industrii din țară, cu venituri semnificative pe lângă faptul că reprezintă o sursă de divertisment pentru milioane de oameni. Fotbalul nu este legat doar de jucători milionari de elită care sunt regi pe rețelele de socializare
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Lovitură de teatru: Dybala îi întoarce spatele lui Inter. Un antrenor de legendă l-a convins
18/05/2022 LA 06:42
Serie A
Radu Drăgușin, dorit de o echipă de top! Cât ar putea încasa Juventus în schimbul lui
17/05/2022 LA 15:28