Antrenorul campioanei României, Dan Petrescu a precizat că nu a fost contactat de Federația Română de Fotbal pentru preluarea postului de selecționer al echipei naționale. Tehnicianul echipei CFR Cluj a declarat la gala GSP 2019 că ar fi lăsat gruparea din Gruia pentru a merge la prima reprezentativă.
Eu n-am fost întrebat, n-am fost contactat. Dacă eram contactat poate acum eram eu acolo, dar dacă n-am fost contactat. Normal, eu zic că era o perioadă bună în cariera mea și cred că era momentul pentru că am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa națională.
Serie A
Fotbalistul debutat de Rădoi la națională, pe lista a două cluburi din Serie A! Unde ar putea ajunge
12/01/2022 LA 14:41
https://i.eurosport.com/2019/12/18/2738724.jpg
Dan Petrescu a fost de două ori chemat la națională de către Răzvan Burleanu.
Nu că am refuzat, pur și simplu nu puteam. Dacă eram liber, nici acum nu eram liber, dar cred că a treia oară nu e bine să refuzi echipa națională. Nu, dacă ei au ales și au ales bine... mi se pare normal să vorbesc doar cu un antrenor, nu cu 10 și să îi amăgești
Federația Română de Fotbal a avut un singur candidat pentru a ocupa postul lăsat liber de Cosmin Contra. Mirel Rădoi a fost opțiunea Comisiei Tehnice și a președintelui FRF, Răzvan Burleanu.
Fotbal
"Am trecut clasa!" Ce notă și-a dat Mirel Rădoi după mandatul de la naționala României
26/12/2021 LA 09:02
Romanian Liga I
Mirel Rădoi și-a ales favoriții din Liga 1! + Cine sunt stranierii preferați ai fostului selecționer
25/12/2021 LA 15:43