Deși s-a vorbit chiar de negocieri cu Laporta pentru o întoarcere la Barcelona, spaniolul a declarat că va rămâne pe banca lui City indiferent de rezultatul din finala Champions League, contra lui Chelsea.

Guardiola rămâne la City

"Voi rămâne la Manchester City, sunt sigur de asta, orice se va întâmpla mâine (n.r. azi)! Dacă voi câştiga sau voi pierde finala, acest aspect nu îmi va schimba decizia în privinţa viitorului meu", a declarat antrenorul la conferința de presă.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM O ORĂ

Guardiola, despre finala Champions League

"Unii jucători intră pe teren tensionați, alții se chinuie. Va trebui ca toți să gestioneze asta. Sunt destul de sigur că trebuie să suferim pentru a câștiga finala. Este frumos să spui că te bucuri de ea, dar uneori nu este posibil acest lucru. Trebuie să fii rezistent și să te adaptezi.
Știu exact cum vreau să jucăm, cu cine vom juca și nu-i voi deranja prea mult pe jucători. Știu exact ce le voi spune. Nu vreau să-i deranjez prea mult. Băieților care sunt anxioși sau nervoși le voi spune că acest lucru este normal, iar băieților care sunt mai relaxați le voi spune de asemenea că este normal. Fiecare se va descurca în felul său", a adăugat antrenorul.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 5 ORE