Deși s-a vorbit chiar de negocieri cu Laporta pentru o întoarcere la Barcelona, spaniolul a declarat că va rămâne pe banca lui City indiferent de rezultatul din finala Champions League, contra lui Chelsea.

Guardiola rămâne la City

"Voi rămâne la Manchester City, sunt sigur de asta, orice se va întâmpla mâine (n.r. azi)! Dacă voi câştiga sau voi pierde finala, acest aspect nu îmi va schimba decizia în privinţa viitorului meu", a declarat antrenorul la conferința de presă.
Fotbal
Clasamentul FIFA pe luna septembrie! Pe ce loc se află România
ACUM 7 MINUTE

Guardiola, despre finala Champions League

"Unii jucători intră pe teren tensionați, alții se chinuie. Va trebui ca toți să gestioneze asta. Sunt destul de sigur că trebuie să suferim pentru a câștiga finala. Este frumos să spui că te bucuri de ea, dar uneori nu este posibil acest lucru. Trebuie să fii rezistent și să te adaptezi.
Știu exact cum vreau să jucăm, cu cine vom juca și nu-i voi deranja prea mult pe jucători. Știu exact ce le voi spune. Nu vreau să-i deranjez prea mult. Băieților care sunt anxioși sau nervoși le voi spune că acest lucru este normal, iar băieților care sunt mai relaxați le voi spune de asemenea că este normal. Fiecare se va descurca în felul său", a adăugat antrenorul.
Romanian Liga I
Edi Iordănescu a făcut marele anunț! Când revine Constantin Budescu pe teren: "Face eforturi!"
ACUM 10 MINUTE
Romanian Liga I
Mihai Iosif primește întăriri! Un fotbalist revine în Giulești după 7 ani! Anunțul lui Angelescu
ACUM 36 MINUTE