Paris Saint-Germain se mobilizează pentru Kylian Mbappe, în tentativa de a-l face pe acesta să se răzgândească să plece la Real Madrid. Mai multe nume mari ale clubului, prezente și trecute, au vorbit despre viitorul campionului mondial la echipa pariziană. Atacantul poate părăsi clubulîn această fereastră de transferuri sau în următoarele luni, intrând în ultimul an de contract
Într-un interviu recent acordat pentru Gazzetta dello Sport, Marco Verratti și-a exprimat clar dorința ca Mbappe să rămână la PSG. "Suntem prieteni grozavi, chiar și în afara terenului. Am vorbit și despre acest subiect, dar va rămâne între noi", a explicat mijlocașul parizian.
"Personal, vreau să mă joc cu cei mai buni, așa că sper să rămână cu noi", a mai spus Verratti.
Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 3 ORE

Marco Verratti: "Sunt lucruri pe care Kylian trebuie să le rezolve cu clubul"

În seara de debut pentru Lionel Messi la parizieni, în disputa Reims – PSG (scor 0-2), Kylian Mbappe a avut o altă evoluție la superlativ, reușind să marcheze ambele goluri.
"Dacă vreau ca Kylian Mbappe să rămână la Paris? Desigur, dar acestea sunt lucruri pe care Kylian trebuie să le rezolve cu clubul", a declarat Marco Verratti, care a completat: "Ne place să jucăm cu cei mai puternici și Kylian a arătat că este un mare atacant".
Real Madrid a făcut o ofertă de 180 de milioane de euro, iar transferul în această perioadă de mercato mai poate fi realizat până mâine seară. Altfel, PSG riscă să-l piardă gratis pe jucător la sfârșitul sezonului.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 3 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 4 ORE