„Cred că meritam victoria din primele 90 de minute. Am dominat, ne-am creat foarte multe ocazii, dar ne-am relaxat și asta ne putea costa. Știam foarte bine că cei de la Astra au echipă foarte bună, chiar dacă au retrogradat. Îmi pare nespus de rău pentru ei, am foarte mulți prieteni acolo.
Azi la prânz am vorbit cu băiatul meu, mi-a zis că nu mai am ce căuta acasă dacă nu marchez. Mi-am adus aminte momentul ăla, mi-am făcut mingea și am șutat. Azi am oferit două pase decisive, am și marcat, cred că trebuia să fiu omul meciului. Din păcate l-a primit alt jucător. Nu știu ce trebuia să fac, să mai dau două goluri și două pase. Asta e, așa au văzut domnii mai în vârstă”, a declarat Nistor la DigiSport.

Craiova a câștigat Cupa României

Fotbal
Messi, convins de Inter Miami și cu doi foști coechipieri de la Barcelona. Dream Team pentru Beckham
ACUM 2 MINUTE
Meciul nu a avut parte de cel mai spectaculos început, însă în minutul 14 părea ca lucrurile încep să curgă așa cum era de așteptat. Craiova a deschis scorul. Nistor a găsit o pasă ideală, de peste 30 de metri prin care a depășit întreaga apărare adversă. Andrei Ivan a fost destinatarul, el a preluat și a finalizat apoi impecabil, printr-un lob peste Popa pentru a deschide scorul.
Doar două minute mai târziu însă, la o pătrundere a lui Stahl printre Baiaram, Bancu și Marius Constantin, jucătorul Astrei este bruscat de Constantin iar arbitrul nu a ezitat și a acordat penalty. Valerică Găman a transformat fără emoții lovitura de la 11 metri.
Ulterior, deși Craiova a dominat partida în mod clar, oltenii nu au reușit să marcheze astfel că s-a ajuns la prelungiri. În minutul 93, contrar cursului jocului, Astra a trecut la conducere. Valentin Gheorghe a șutat puternic de la marginea careului, respingerea lui Pigliacelli nu a fost convingătoare iar Boe-Kane a profitat și a reluat cu capul pentru a face 2-1.
Șapte minute mai târziu însă, spectacolul avea să continue. Craiova a egalat după un șut absolut imparabil al lui Dan Nistor, de la peste 25 de metri. Nimeni nu a stat aproape de fostul jucător al lui Dinamo iar Nistor a șutat total liber.
Astra nu a mai rezistat iar în minutul 113 Screciu a dat lovitura de grație. El a profitat de o ieșire neinspirată a lui Popa în urma unei centrări a lui Nistor și a marcat golul care a adus Cupa României pe Ion Oblemenco.
Cupa Mondială FIFA
Thibaut Courtois, extrem de nervos după înfrângerea cu Maroc. A lovit cu pumnul într-un geam
ACUM 39 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Cu un eșec cu Japonia, Spania ar ieși mult mai bine! Anunțul lui Carvajal, după speculațiile apărute
ACUM O ORĂ