Dan Petrescu a stat numai 8 meciuri pe banca celor de la Kayserispor, românul anunțând că a fost nevoit să renunțe la postul său din cauza unor probleme familiale. Imediat după revenirea în România, "SuperDan" anunța că sunt șanse minime de a mai antrena până în vară și cel mai probabil așa se va întâmpla.
Presa din România a scris că FC Voluntari își dorește începerea unui proiect grandios cu Petrescu la cârma echipei, dar antrenorul de 53 de ani a avut o ofertă mult mai mare din zona Golfului.

Dan Petrescu a refuzat o ofertă de 1,2 milioane de dolari

Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
ACUM 25 MINUTE
Digisport.ro anunță că Al Wehda, echipă din Arabia Saudită, i-a pus pe masă un contract în valoare de 1,2 milioane de dolari antrenorului român, sumă la care s-ar fi adăugat bonusuri consistente în funcție de performanțe. Astfel, dacă echipa ar fi câștigat campionatul în sezonul viitor, Petescu ar mai fi luat 400.000 de dolari, iar în cazul unui succes în Cupă prima era de 200.000 de dolari. Câștigarea Ligii Campionilor Asiei i-ar fi adus lui Petrescu un bonus de 1 milion de dolari.
Conform sursei citate, oferta din Arabia Saudită a venit prin intermediul lui Bani Mustafa Akram, tatăl lui Andrei Bani (jucător de origine iordaniană de la Dinamo). Deși "Bursucul" a acceptat în primă fază tratativele, acesta a refuzat ulterior propunerea arabilor, cel mai probabil din cauza problemelor personale pe care le-a invocat și la despărțirea de Kayserispor.
Cu 6 etape rămase de disputat din acest sezon, Al Wehda ocupă poziția a 14-a (retrogradabilă) în prima ligă din Arabia Saudită, la un punct distanță de primul loc care asigură salvarea de la retrogradare.
Răzvan Lucescu a antrenat până de curând în Arabia Saudită, la Al Hilal, echipă cu care a câștigat Liga Campionilor Asiei în sezonul trecut. De asemenea, Alexandru Mitriță și Constantin Budescu evoluează în prima ligă din țara arabă, la Al Ahly, respectiv FC Damac.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11