Dan Petrescu a vorbit pentru presa din Rusia despre planurile sale de viitor. Tehnicianul a declarat că singurul campionat în care i-ar plăcea să revină în antrenorat este cel rusesc, pe care îl urmărește și pe care îl cunoaște după ce le-a pregătit pe Kuban Krasnodar și Dinamo Moscova.
"Cunosc bine campionatul Rusiei. Urmăresc meciurile și știrile de acolo pentru că vreau să mă întorc. Am avut multe oferte și din zona Golfului, dar i-am spus deja agentului meu că vreau să antrenez în Rusia.
Recent, am fost în discuții cu un club important din Rusia. Cineva mi-a promis o slujbă acolo. S-a întâmplat vara trecută, eram pe lista candidaţilor, dar până la urmă au ales un alt antrenor. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat, aş vrea să mă întorc să lucrez în Rusia", a declarat Dan Petrescu, potrivit sportbox.ru.
Romanian Liga I
CFR Cluj a transferat un portar din Italia! Anunțul făcut de campioana României
ACUM 8 ORE
Antrenorul român în vârstă de 53 de ani a recunoscut că s-a simțit foarte bine în perioada petrecută la Kuban, pe care a pregătit-o între 2009-2012 și în 2016, dar și la Dinamo Moscova, la cârma căreia a stat între 2012 și 2014.
"Vreau să merg în Rusia pentru că m-am simțit excelent în cei 5 ani petrecuți acolo, atât la Kuban, cât și la Dinamo Moscova. Doar când m-am întors la Kuban au mers lucrurile prost, dar asta a fost din cauza problemelor cu banii.
Aş dori să aştept o ofertă din Rusia. Dacă nu vine, atunci mă voi relaxa o vreme. Lucrez ca antrenor de 22 de ani fără pauză, CV-ul meu este plin, aşa că pauza actuală este importantă şi utilă pentru mine. Am doar 53 de ani, voi mai antrena cel puțin 15 ani de acum încolo", a adăugat Petrescu.

Săgeți pentru Dan Petrescu

CFR Cluj debutează în această seară în preliminariile Champions League. Înaintea partidei cu Borac Banja Luka, Marius Șumudică a trimis săgeți către fostul antrenor al campioanei României, declarând că nu vrea să-l copieze pe Dan Petrescu.
"Toată lumea se așteaptă să defileze CFR, dar nu e așa. Bine, nici nu vreau să copiez un antrenor care a fost aici și să spun că va fi cel mai greu meci mâine și că noi plecăm cu șansa a doua. Nu voi face lucrul ăsta niciodată. Cert e că ne vor pune probleme", a declarat Șumudică.
Meciul dintre CFR Cluj și Borac Banja Luka este programat de la ora 20:00 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
26/01/2022 LA 11:28
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
23/01/2022 LA 07:46