În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu ar fi ajuns la un acord cu o echipă din campionatul Arabiei Saudite, care l-ar fi convins pe "Bursuc" să semneze în schimbul unui salariu uriaș. Fostul campion cu CFR Cluj ar urma să revină în antrenorat la trei luni după experiența nereușită de la Kayserispor, în Turcia.
"Primesc informația că Dan Petrescu ar fi semnat în Arabia Saudită. Suma pe an este de 1,5 milioane de dolari. Nu am aflat încă echipa", a transmis prezentatorul Vali Moraru, la Digi Sport.

Dan Petrescu ar fi ajuns la un acord cu o echipă din Arabia Saudită

Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
IERI LA 20:51
Potrivit aceleiași surse, salariul pe care urmează să-l primească este de aproape 4 ori mai mare decât cel pe care îl primea la CFR Cluj, echipa de care s-a despărţit în toamna anului trecut.
Kayserispor este ultima echipă pregătită de Dan Petrescu. Fostul campion cu CFR Cluj, vechea și noua campioană din Liga 1, a semnat la începutul anului, dar a rezistat doar 8 partide în Turcia. Petrescu, 53 de ani, a cucerit 3 titluri la rând în România cu CFR Cluj. Petrescu a reușit această performanță și pe banca tehnică a Unirii Urziceni. El a mai antrenat în Arabia Saudită la Al Arabi (Qatar, 2014) și Al-Nasr (Emiratele Arabe Unite, 2016-2017).
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
IERI LA 19:53
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47