Sub comanda lui "Super Dan", echipa campioană este foarte aproape de o performanță istorică: calificarea în primăvara europeană, dintr-o grupă de unde pleca având ultima șansă, cu Lazio, Celtic și Rennes.
În consecință, antrenorul din Gruia este extrem de curtat, după cum a recunoscut agentul său, Nicolae Pîrnău. Din câte se pare, există interes clar din Rusia, acolo unde le-a antrenat pe Kuban și Dinamo Moscova, însă varianta venirii la națională ar putea să fie mult mai motivantă, chiar dacă salariul nu va fi la fel de mare.
Dacă tricolorii nu vor învinge Suedia, colaborarea dintre națională și Contra se va întrerupe, iar Dan Petrescu pare a fi soluția logică.
Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
29/11/2022 LA 19:54
"În acest moment, Dan are două oferte pe care le analizează. Rămâne de văzut. Eu nu pun preț tot timpul pe partea financiară. În afară de bani mai există și obiectivele echipei și ce jucători are echipa. Părerea mea e că naționala României ar fi mai presus decât orice salariu i-ar fi propus din străinătate de la o echipă de club. Naționala României are cele mai mari șanse de a-l căpăta la cârmă. Ar fi extraordinar să meargă la naționala României, dar Dan Petrescu decide”, a spus Nicolae Pîrnău, la Pro X.

Rădoi militează pentru venirea lui Dan Petrescu, dacă se schimbă selecționerul

Mirel Rădoi, văzut de mulți viitorul selecționer al României, a vorbit despre antrenorul care ar fi cel mai îndreptățit să îi conducă pe tricolori, dacă actualul tehnician, Cosmin Contra, nu va mai continua la cârma naționalei. În opinia celui care a condus naționala U21 spre semifinalele Euro 2019, Dan Petrescu e numele la care ar trebui să se oprească Federația.
"Dan Petrescu e cel mai îndreptățit să fie viitorul selecționer, din punctul meu de vedere", a spus Mirel Rădoi, care e însă convins că, pentru a fi selecționer, "Super Dan" trebuie să își încheie socotelile cu CFR. FRF nu va accepta ca antrenorul să conducă în paralel cele două echipa. "E foarte greu pentru Federație să accepte ca Dan Petrescu să antreneze în paralel și CFR-ul, și naționala", a explicat Rădoi.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21