"Am avut o problemă şi a trebuit să plec, din păcate. O perioadă nu mai pot să antrenez. După ce îmi rezolv problema, o să încerc să antrenez din nou. Patroana a încercat să mă convingă să rămân. A înţeles după ce i-am spus care este problema. M-am înţeles foarte bine cu ea şi nu am putut să termin ce a început.
Mă bucur că i-am lăsat într-o poziţie mai bună decât atunci când m-am dus acolo. Cred că este ultima oară când mă duc la o echipă de pe ultimul loc pentru că e un challenge foarte greu", a declarat Petrescu.
Premier League
Everton a ajuns la un acord cu Frank Lampard pentru a deveni noul manager. Urmează anuțul oficial
ACUM UN MINUT
”Chiar dacă aveam 10 puncte în plus, luam aceeaşi decizie. M-am înţeles foarte bine, la perioada de transferuri mi-a dat mână liberă”, a completat el.
Chiar dacă mă sună Celtic, nu pot să antrenez acum. Eu zic că până la vară, 99 la sută, nu voi mai fi la nicio echipă

Dan Petrescu s-a despărțit de Kayserispor

Turcii au explicat că s-a ajuns la această decizie radicală din motive legate de familia tehnicianului român:
"Mulțumim, Dan Petrescu! Din cauza motivelor familiale ale antrenorului nostru, Dan Petrescu, am decis de comun acord să mergem pe drumuri diferite. Le mulțumim lui și staff-ului său și le dorim mult succes în carierele viitoare", a anunțat Kayserispor.
Dan Petrescu a fost instalat la cârma lui Kayserispor pe 11 ianuarie și avea planuri mari în campionatul Turciei. Totuși, tehnicianul român a rezistat acolo numai 8 meciuri, în care a înregistrat 2 victorii, 3 remize și 3 înfrângeri.
Fotbal
Denis Alibec a fost prezentat la Atromitos. Primele reacții ale internaționalului român
ACUM O ORĂ
Premier League
Cum se împart banii de la Liverpool pentru Diaz. Salariul jucătorului face transferul și mai tare
ACUM O ORĂ